mawi-777
2 Mart 2007 tarihinde eklendi
yorumlardan anlasılıyor ki- sadece bir tane var benimkiyle iki oluyor- bu filmi seyreden ve degerini anlayann pek olmamış keşke olsaydı gerilim sevenlerin kaçırmaması gereken akılda kalıcı ve yer yer korkutucu harika bir saygı duruşu.
gerçektende hitchcock temalarının üstüne çok iyi gidilmiş.psycho nun sahnelerinin çoğu bu filmde de var.mükemmel bir kurgu olmuş.de palma bu filmiyle hitchcock a saygı duruşunda bulunmuş.çünkü filmi izlerken psycho dan bir sürü benzer sahneyle karşılaştım.korku gerilim türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir film.bence hak ettiği değeri görmemiş, gerçekten başıyla sonuyla güzel bir film...
diger arkadaslardan farkli olmaz benim dusuncelerimde psycho filminden tanidik cok sahne bulabiliyoruz... gerilim turunu sevenlerin bu filmi izlemesi lazim bence.. yeterli ilgiyi gormemis..