ozzy-badd
27 Mart 2010 tarihinde eklendi
kaliteli senaryosu,harika oyunculukları ve müthiş diyologlarıla izlediğim en iyi filmlerden... öncelikle senaryo çok ince ilerlediğinin altını çizelim...bağlanamama ve terk edlime korkusu gibi probleri olan will karakteri çok ince bir şekilde analize edilmiş ve will ile sean ın diologları çok iyi hazırlanmış...filmin belkide en büyük artısı olan senaryosuda zaten en iyi özgün senaryo dalında akademi ödülü almıştı... filmde oyunculukta çıtanın üstünde...matt damon kariyerinin en iyi perfomansını sergileiş belkide ve robin williams aman aman bir perfomansla insanı mest edior...minnie driver ve ben affleck in perfomaslarıda yadsınacak türden değil... gus van sant ta bu mükemmel senaryoyu çok iyi yansıtmış... filmde uzun süre unutulmayacak cinsten diologlar ve sahneler mevcut...özellikle harvard ın barında zengin züppe çocuğa dersini bildirdiği sahne,sean la will in karşılıklı diologları,will in meçhul 12 kardeşini saydığı sahne ve filmin çeşitli sahnelerinde anlatılan fıkralar çok çok iyiydi... film zamanında 9! dalda akademi adaylığı alıp en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi özgün senaryo dallarında bu ödülü kucaklamıştı... genel olarak izlediğim en iyi filmlerden...herkesin izlemesini öneririm...çok seveceğinizden eminim...10/9
izlenilesi güzel bir film olmuş ama sadece güzel olmuş, bir baş yapıt veya arşivlik harika bir film diyemem ama izlenilmesi gereken filmlerden biri diyebilirim...
97 yılında en iyi özgün senaryo ödülünü almış. 97 yılına ait kaç film izledim bilmiyorum, ama haketmiş sanki. Diğer kült filmler gibi sizi büyülemese de, kusuru az filmlerden. 9/10
sinemada başka bir filme bilet kalmadığı için ve geri dönmeyelim diye izlediğimiz bir filmdi.. hayranı olmuştum.. damon ve affleck iyi bir senaryo çıkarmışlar.. robin williamsa zaten söylenebilecek birşey yok..
harika bir film. matt damon ve ben affleck in böylebir filme imza atabileceklerini hiç düşünmemiştim ve böyle bir önyargıyla izlememe rağmen, çok etkilendim, hayran kaldım ve çok sevdim. sizin de seveceğinizden eminim. başarılı bir oyunculuk, yaratıcı bir senaryo, insanı bambaşka diarlara götüren Danny Elfman müziklerini görmek istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden izleyin derim ben.