Kesinlikle çok eğlenceli bi film izlerken çok zevk aldım.filmin yanlışlıkla fransızcasını indirmişim buna rağmen hiç sıkılmadım kesinlikle izleyin derim ben
öncelikle gerçek hayattan esinlenilmiş bi film olması keyifle izlenebilecek yönlerinden biri..film o kadar akıcı geldiki bi dk bile kalkmadım başından..leo her zamanki gibi harika tom hanks in de hakkını yememk lazım ikisi de mükemmel. aksiyon,romantizm,dram ve komedi yüklü film izlemek istiyorsanız iyi seyirler..10/10
Çok Çok eğlenceli bir filmdi. Filmin başından sonuna kadar kesinlikle hiç sıkılmadan izledim. Leo ve Tom yine müthiş oynamışlar. Mutlaka izleyin derim. 10/10
Leonardo di Caprio bize bir kez daha sadece liseli kızların taptığı yakışıklı çocuk olmadığını kanıtlıyor. Catch me if you can aşırı eğlenceli, frank abagnale jr'un kıvrak zekasına hayran bırakan, böyle birini tanımak amma eğlenceli olurdu ha dedirten ve kadına para vermek yerine bir de üstüne 400 dolar alıp kadını dolandırdığı sahnede bitiren süfer bir film.
Harika bir film. Konu ve işlenişi çok iyi. Oyunculuklar da öyle. Duygusal, komik, macera dolu. Birkaç kez bıkmadan izlediğim, daha da izleyebileceğim bir film.