cnksy
30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sinefillerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden birtanesi sıkysa yakala.Gerçek hayattan alınması filme daha da bir ilginçlik veriyor.Bundan birkaç hafta önce bir tv kanalında bu film verilmişti filme verdikleri isim çok komikti gerçektende Yakala yakalayabilirsen :)İyi seyirler.8/10.
Tom Hanks in oynadığı her film benim için başyapıt olmuştur. Sıkıysa Yakala filmi de onlardan biri. Baştan sonra müthiş bir aksiyon. Abagnalein zekasına karizmasına hayran kalıcaksınız ve tabi ki filmin sonundaki o muhteşem sürprize :) Henüz izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir :)
gerçek hayattan uyarlanan filmelr sinemada genelde zayıf kalır ama bu film harika.Ailenin önemini de konu olarak içinde barındıran başarılı bir film,harika bir senaryo ve hikaye,harika oyunculuk.herşeyiyle çok başarılı.
Steven Spielberg, Tom Hanks, Leonardo Dicaprio daha ne olabilirki. Fiylme buyuk beklentiyle gittim ve çok daha fazla sey aldım aslında fazla soze gerek yok kesinlikle izleyin 10 numara bi film
Kusursuzzz....Tom Hanks in bu filmde çok itici bi tipi var ama o bile görmezden gelinebilir...muhteşem bi zeka...ve gerçek bi hikayeden uyarlanmış olması ayrı bi çarpıclık katıyor...İzlemekte geç kalmayın benim gibi üzülürsünüz...10/10 başyapt...favorim favorim favorim...
gerçekten çok iyi film. böyle dolandırıcıya kolay kolay rastlanmaz :) iki iyi oyuncu da biraraya gelince, oldu mu size tadından yenmez bir film! aksiyonun her an daha da arttığı heyecan içinde izleyeceğiniz bir yapım.
muheteşem bir film, televizyonda o kadar çok gösteriliyorki filmin degeri düşecek diye korkuyorum, bir hırsız la bir polisin birbiriyle ilişkisi bu kadar mı güzel alatır, leanordo di caprio her haliyle cok yakışıklı bunun sayesinde dünayayı kandırrıyor bir kişi hariç tom hanks, iki yalnız adamın hikayesi diyebilirz ve de gercekten inanılmaz oyuncucuk var, soluksuz izlediğim filmlerden biriydi,9/10