Cinemain
4 Haziran 2020 tarihinde eklendi
"Beşinci Kol Faaliyetleri"ne karanlık bir parçası olan film. İZLEYENLERDE RUHSAL DEZANFORMASYONA SEBEP OLAN BİR FİLM.
Yapacağı tahribattan sıyrılmak ise günümüz insanı için oldukça zor. Ancak bir Hızır Çeşmesi bulup oradan âb-ı hayat suyunu yudumlarsa yeniden dirilmek mümkün olur. Amma günümüzde Hızır Çeşmesinin Zehir Çeşmesi diye yutturulup üstüne bir de "zift"in "SU" diye içirildiği bir dönemde Hızır Çeşmesini bulabilmek oldukça zor maalesef.
Sanat adına hiç durmadan çekilen ve şehevanî duyguları tasvir eden bu filmler, AHLAKIN GÜNÜMÜZDE NE DERECE SÜKÛT ETTİĞİNİ AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERMEKTEDİR. "Edeb bir tâc imiş nûr-ı Hûdâ’dan/ Giy o tâcı emîn ol her belâdan." der şair. Tavsiyem EDEB TÂCInı giyip BU TÜRLÜ BELALARdan uzak durmanızdır.
Kadın/erkek fitnesi, pek çok geçmiş milletlerin çöküşüne sebep olmuştur. Evet, geçmişte yaşamış pekçok topluluk ve milletler kadın/erkek fitnesi yüzünden mahv u perişan olmuştur. Roma ve Bizans şehvet ve şehevanî duygular altında kalarak ezildi. O güzelim Endülüs de öyle..
Filmin senaryosu bana karışık ve oldukça basit geldi.Film genel anlamda bana herhangi birşey katmadı.Oyuncular mükemmel olmasına rağmen böyle bir senaryo beni hayal kırıklığına uğrattı...
Orta seviyede, sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.. Ayrıca aman aman erotik falanda değil.. Filme büyü katmak adına Angelina Jolie 'den cesur sahneler diyelim..
angelina arz-ı endam eylemiş. 2 başrol oyuncusu dışında pek parlak bir film değil. kurguyu biraz daha sağlam yapabilselermiş daha iyi bir iş çıkabilirmiş.ama yinede vakit kaybı değil. keyifle izleyebilirsiniz 7/10
film gerçekten iyiydi konu,jolie ve banderasın oyunculukları da gerçekten iyiydi... Bu arada filmi erotik bulmayanlar heralde televizyonda izledi,çünkü orjinal haliyle kesinlikle erotik özellik taşıyan bir film...
cok güezl bir film adının hakkını vermis günahın derinligini gösterms, erotik sahnelerinden dolayı erotik kategorisine alınmıs ama gercek bir dram olarak izlenmeli konusu da cok güzel. mükemmel film diyemem son sahnesinde zehir icmis adamın mutlu son yaratmak icin tekrar kanlı canlı gelmesi sinir bozucu bu kadar da olmaz dedirten cinsten cok sacma olmus. adam ölse daha ii olrdu diorm.. öl be adam zehir ictin mutlaka izleyn:)
Güzel film.Ama ben şu konuya değinmek istiyorum.Biçok erkeğin dikkatini çekmiştir eminim ama kimse değinmemiş çünkü.Arkadaş bu kadar aşşağılık bi kadın olamaz ya.Böylesine ısrarcı bir sahtekarlığın, böylesine ısrarcı bir "aldatma" nın mekanizması nedir ya.Nasıl o-la-bi-liiiiir.Ne yapmaya çalışıyo, yani amacı nedir.Değer mi yaşananlara.Bence böyle bi insan, ancak "idiot" olabilir :) Tek anlayabildiğim bu.