Dün TV de izldeim...Her zaman sevmişimdir başrollerini hayvanlarla paylaştığımız filmleri... Çünkü onlar rol yapmaz, gerçek tavırlarını ortaya koyarlar.. Rol yaparlar ama hep az kısmını içerir davranışlarının.. O mavi gözlü köpeğe hastayım zaten.. Bir tane de ben alacağım galiba.. Hayvanları sevenler izlemeli bence..
çok keyif alarak izledim.çok beğendim ve çok güldüm.kesinlikle haywan severseniz izleyin.hayvan sever değilseniz bile bu filmi izledikten sonra köpeklere karşı özel bi ilgiliniz olabilir.
bence komik ve eğlenceli bir filmdi ben beğendim özellkle havaalanındaki uçağın küçük uçağa yaklaşma sahnesi çok güzeldi eğlenmek istiyenler izlesin 7/10
hayatımda ilk kez bir köpeğe asık oldum:)) o 'şeytan' ne tatlı şeydi ya....filmi izledikten sonra tam 2 hafta boyunca babama ağlak yapıp köpek istemiştim o da tabiii ki almamıstı:(((
her filmi kategorisine göre değerlendirirsek bu film gerçekten iyi. izlemeyenler filmin eski durmasına bakmamalı ve bir pazar dvd de keyfini çıkarmalı teşekkürler gooding...