Başından sona izlediğim ve çok beğendiğim tek animasyon.Müthiş bir filmdi.Komedi olmasına rağmen Diego'nun öldüğü,o ufak bebeğin annesinin şelalede kaybolduğu sırada çok duygulanmıştım.
hayatımda izlediğim en güzel animasyondu.sadece çocuklara değil her yaşa hitap eden bi film. Hatta izlerken ağladığım bile oldu. seslendirmeler de çok iyiydi bu arada söylemeden geçemicem...
Filmin ikincisini henüz izlemedim ama umarım ikinciside güzel olmuştur. Film bir çocuk filmi gibigelebilir ama hayır her yaşa hitab eden ilginç bir animasyon. Özellikle mamut un ailesinin insan lar tarafından acımasızca öldürüldüğü sahne çok dramatikti. İyi mesajların verildiği çok güzel kaliteli bir animasyondu.
zaten bu animasyon manyak bişe yaa..özellikle haluk bilginer in seslendirmesi de ayrı bir hava katmış..esprileri de oldukça iyi..öyle can sıkan türlerden olur ya bu öyle deil..hani bi espri duyarız iğrençliğinden birbirimizin yüzüne bakarız bböölee..işte onlardan hiç mi hiç yok..!
Bu güne kadar izlediğim en iyi animasyon filmi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.. Ve çocuk filmi diyenler büyüyk bir yanılgı içindeler çünkü yetişkinlernde büyük bir zevkle izleyebileceği türden bir animasyon.. 9/10
film çok iyi ya.hala ikincisini izleyemedim ve kendimden utanıyorum.birincisinde hüngür hüngür ağlamıştım.zaten hep böyle komedi filmlerinde ağlarım.herkesin izlemesi gereken mükemmel bir film...