bu filmi malesef sinemada izleyemeyenlerdenim bende :( dvdsi ciktiginda almis bir ogle tatilinde laptopu kurup okulda izlemistim, kendimi oyle kaptirmisim ki pencereden disari baktigimda aaa ne guzel kar dinmis diyecek kadar sarhos olmustum :) ayyy cok tatli, seker mi seker, guzel mu guzel harika bir filmdi, bebek icin yemek aramalari, karpuz icin yaptikalri mucadele hepsi ama hepsi cok sirin ve komikti, eglenceli gusel bir animasyon filmi, kucuk buyuk herkesi guldurup ekran basina cekebilecek guzellik ve kalitede herkese tavsiye ederimmmm :)))
Çizgi film kavramının belli bir yaş sınırı izleyebilecegi kavramını yok eden bir baş yapıt.Sinemalarda gösterime girdiği zaman büyük,küçük herkesin izlediği bir film.8/10
keyifli bir kaç saat geçirmek için bire bir ıce age gülmekten kendinizi alamıyorsunuz filmin en büyük kozu ise film boyunca fındığının peşinde koşan ve her tarafı yerle bir eden scrati :) mutlaka izleyin.erime başlıyor ise eğlenceyi bir kat daha arttırıyor sinemada kahkahaların finale doğru nasıl yükseldiğine dikkat edince bu filmi daha keyifli kıldı benim için
bi baş yapıt bence....en sevdiğim animosyon...inanması güç belki ama 17 kez izledim.hala da izlerim... bayılıyorum bu filme...2. film de mükemmel bence...hele misgin harika yaa..
Fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum harika bir animasyon bravo yani yapanlara türkçe seslendirenlerde çok iyi seslendirdiler özellikle Sid'i seslendiren yekta kopan aayrıca çokta komikti 10/10
bence çok harika bir film. animasyon türleri içinde en iyisi ve korku ve gerilim filmlerinin artan modasına tezat popülaritesi azalmayan bir film olmuş. İnsanı kasvetli her şeyden kurtarıyor, çünkü hikayesi çok güzel. harika bir film