sid i seslendiren yekta kopan harika bir iş çıkartmış.Türkçe dublaja hayran kaldım Bir filmin her sahnesine bu kadar çok gülünürmü.harika harika harikaaaaaaaaa
scrat li fragmanlar hepimizi kırdı geçirdi fakat filmi izlerken hayal kırıklığı yaratmadı değil çünkü scrati izlemek istiyorduk ama ona oldukça az yer verilmişti fakat film gene de güzel.
tek kelimeyle süper bir çizgi film.insanı karnına ağrılar girene kadar güldüren,salya sümük ağlatan, aynı zamanda çok hem de pek çok düşündüren çizgi film.'insanlar konuşmayı bilmezler' repliği ile oldukça manidar mesajlar verir,çocuğun yürümeye başladığı zaman ilk olarak sid’e yönelmesi insanın içini ürpertir,mamutun ailesini kaybedişini hatırlaması insanı hüzünlendirir. bide muhteşem kılıç dişli kaplan çizimleri içeren çizgi filmdir. ne ihtişam ne görkemdi o öyle. sırf etobur oldukları için kötü kalpli karakterler şeklinde resmedilmeleri anlamsızdı tabii. doğanın onlara biçtiği rol bu ne günahı var hayvanların? dublajlı hali de orjinali kadar güzel olan nadir filmlerdendir. hatta 'dublajlı hali daha güzeldir bence' diyene 'doğrudur' diyeceğim tek filmdir.filmin sonunda babanın son defa geriye baktığında çocuğunu gördüğü ve sonrasında çocuğunu alıp giderken diegonun çocuğa el salladığı sahneler koca adamları bile gözyaşına boğar.'ne ağlıcam lan' triplerine girmeyin rahat rahat ağlayın.
İzleyip yüzünde "ehi" diye bi gülümsemenin oluşmayanı görmediğim.. izleyip hiç beğenmeyeni görmedim.. görürseniz beni arayın.. merak ediyorum o insan şeklini..
"Animasyonların Babası" diye nitelendirilebilecek bir film. Büyük küçük demeden her yaştan insanın sıkılmadan izleyebileceği eşssiz güzellikte bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum. Diğerinide...
bu film tam bir başyapıt bir animasyon filminde aradığınız herşey mevcut hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim ki bence dünyadaki gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmi kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film...