Bu film mi zilemekten büyük bir keyif aldım iki muhteşem oyuncu sanırım 2-3 defa izledim bu film sayesinde polisiye gerilim suç ajan bu konuda ne sayarsanız artık ondan izlemeye başladım posiyelerin babası diyebilirim benim için izlemekten keyif alacağınız kesin
İzlerken çok eğ filmin içindeydim çok iyi kurgulanmış muazzam bir yapıluk zaten muhteşem hele bir de senaryo iyi olunca tadına bir aksiyon filmi kesinlikle izlenmeli.
Ne karakterler oturmus ne dogru düzgün bir oyunculuk var, senaryo desen soguk savas döneminden kalma hiç modernize edememisler heryaniyla kötü bir film. Bir çok elestirmen klasik olarak saysada 50li yaslarin üzerindeki bir çok sinema sever çok iyi filmdi desede orjinalide pek matah bir film degildi yüzlercesi çevrilen soguk savas filmlerinden biriydi zeki olmaya çalisiyordu ama saçmaliklari ve hatalariyla bayiyordu hele orjinalin sonu bundanda kötüydü.
İsmi olmayan bir seri katil ve cinayet planı hazırlıkları.Bu seri katille yanyana gelmiş bir insan.Böylece kedi fare kovalamacası başlar.Jackal (Bruce Wilis) her hamleyi düşünerek atmakta ve karşı tarafı zeka oyunları ile yanıltmak istemektedir.Ben bu filme Bruce Wilisin performansı ve filmin konusu itibarıyla 10 üzerinden 8.5 puan verdim.
filmin başlangıcında ekibin içinde yer alanların isimleri ekrana yansırken arkada yer alan görüntüler ve ona eşlik eden müzik,filmin başlangıcından izleyeni gaza getiriyordu.güzel bir aksiyon filmiydi.
Filmi bruce willis tek başına taşıyor , onun dışındaki çoğu şey saçma. İyilerin herzaman kazanır ve birileri kahraman olur; fazla klişe.. Richard Gere den nefret etmemi sağlamış filmdir ayrıca.