Oyuncular zaten filmi izlettirmeye yetiyor..2,5 saatlik güzel bir film..Filmin sonuna 'Ada'nın söyledikleri ayrı bir anlam katmış ve bence gayet yerinde bir son.Ne kadar ironik olsada..
zellweger hayranınım ya o nasıl performans nasıl mimikler nasıl bir kabiliyet.nicole kidmanı gölgede bırakan yetenek.kesinlikle izlenir .hem savaşın nekadar kötü bişey olduğunu bukadar güsel gözler önüne serdiği için ve tabiki renee zellweger için:)
Ekrana kitleyen filmler vardır ya işte öyle. Filmdeki en güzel şey sürekli yeni karakterlerin filme dahil olması Natalia Portmanın filmdeki süresinin az olmasına rağmen performansı harika...Bir fildeki kötülerden hakikatten nefret edip iyileri korumak isityorsanız o film iyidir bence. Bu film öyleydi benim için.
Aslında bu filmi çok uzun zaman önce seyretmeme rağmen neden şimdi yorum yazıyorum bende bilmiyorum doğrusu öncelikle filmin bazı sahnelerini beğenmedim gereksiz yere uzatmalarına ve abartmalarına rağmen yinede filmin insana yaşattığı duygu filmi izlenir hale getiriyor zaten oyuncuların göstermiş oldukları performans görülmeye değer her ne kadar film uzun olsada bence uzun olması filme ayrı bir heyecan katıyor...
film etkıleycı ama cok uzun bır fılm.Filmi begendım ama eksık bı sey vardı sankı, tamam ok olmus bu film diyemedim acikcasi ama yinede gusel seyredilebilir