keiraknightley-2
23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ismi hoş ama film boş! bu filmle scary movie 1 feci dalga geçiyo sarah michelle kızımızla...film psikopat bi katilin bu gençlerimizle kafayı bozmasını anlatıyo. bu çocuklar bi adamcazı öldürüp,göle atıyolar yanlış hatırlmayosam. daha sonra bu sırrı hep saklıyolar ama bi katil çıkıp geliyo iste...film bundan ibaret
çok iyi bir film olduğunu söylemek yanlış olur.aslında klişe bir film esrarengiz bir katil var ve bi grup gencin peşinde.o yüzden çok cazip gelmiyor bu tarz filmler.sarah michelle gellar bu filmde baya güzel görünüyor.izlerseniz sıkılmazsınız ama izlemesenizde olur tarzında bir film 6/10
yaa bu filme gerçekten nası kötü diosunuz tamam eski zamanda kaldı ve o yüzden korku unsuru eskimiş olabilir ama bence yine de çok güsel bi korku filmiydi..ilk izlediğimde az gerilmemiştim...hem sarah bu filmle "blockbuster" ödülü almıştı ;))
Yani tam arada kalan bi film aslında puanlama açısından ama iyi bi senaryo da denebilir en azından oyuncular iyidi ama yine de sıradanlığı pek aşamamış bi film...
Bu filmi beğenen arkadaşlar sinema zevkinden yoksunlar. Bi kere çığlık filmini seyrettikten sonra bu filmi seyretmek acayip sıktı. tek kelimeyle sıradan ve çok basit bi film
abi bu filme nasıl kötü diyosunuz.gerçekten harika bir film.filmin başındaki araba çarpma sahnesi mükemmeldi.bu arada sarah michelle gellar ın oyunculuğu mükemmeldi.izlediğim en iyi korku filmleri arasına girdi.
'Scream' sonrası, bu türde birçok film karşımıza çıkmış, 'Ne Yaptığını Biliyorum' da Scream'in senaristi olan Kevin Williamson'ın imzasını taşıdığı için diğerlerinin arasında bir parça daha öne çıkan bir yapım olmuştu. Ancak kimi başarılı gerilim sekanslarına sahip olmasına rağmen genelde pek tatmin edici olamayan bir yapım... (5/10)
çoğu insan scream'i bu filmden daha iyi görmesine rağmen bence bu daha iyiydi.klasik korku filmlerine yeni bir şey katamıyor ama sıkılmadan izlenen sürükleyici bir film