4,1
Çılgın/Güzel hakkında görüşlerin ?

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bence film türüne göre güzeldi hele kirsten’a bayıldım harika bir kız yaaaa...
6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
güsel bi aşk filmi.En azından aşkın neler yaptırdığını ii göstermiş.Kirsten dunst we jay hernandez de filmi ayrı bi güsel yapmış=)...
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bazı yerler abartılmıştı ama genel olarak güzel bir filmdi tam tadındaydı bence arkadaş grubuyla izlenebilecek güzel bri film
4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Sıradan gibi görünse de sıcacık,gerçekçi bir aşk hikayesi.izlemek veya etkilenmek için duygusal olmak gerekmiyor.herkes kendinden bir şeyler bulabilir.
31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
"kirsten" ya resmen ayaklarım yerden kesildi izlerken ve hala bu film sayesinde uçuyorum. bazı filmeleri izledikten sonra artık siz eski siz değilsinizdir değişmişsinizdir. işte buda onladan.
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
elimizin gidipte raftan alamadığımız acaba alsak mı'Pişman olurmuyuz? tarzlı tavırlarla çok seyredilmeyen bir film olmuş ama seyrettikten sonra çoğu iddallı filmlerle başa baş gider,belki çuğunu da cebinden çıkarır ben cok sevdim.filmin konusuda cok iyi zaten muhakkak izleyin pişman olmazsınız.
8 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Güzel bir aşk filmi:)İzlenmeye değer
7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu fılmı ızleyelı bayaa oldu. hatırladıgım kadarıyla hoş bi filmdi, insanı özgür hissetiriyodu
2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sıkılmadan izlersiniz ben filmi çok beğendim çok gzl oyunculuk kirstenı çok beğendim çok gsl ve oyunculuğu üstünde gzl taşımış mutlaka izleyin
17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film beni çok sardıı.çok beğenerek izledimm.ve sonunda ağlamıştım.öylee trajedi falanda yok ama aralarındaki aşk beni fena halde sarmıştı.'allahım ne kadar çok sewiyorlar birbirlerini yaa ne güsel' diyip durmuştum.darısı başımaa:))))
24 Mart 2008 tarihinde eklendi
harika bir film. basit gibi gözüken bir hikaye ancak bu kadar iyi anlatılır. özellikle kirsten'in performansına hayran kaldım. kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film. 10 üzerinden 10.
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi aşk filmlerinin başında.aynı zamanda kristen dunstu bana sevdiren film.performansı gerçekten etkileyici
7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İzleriğim en özgür aşk filmiydi!!,,Tek kelimeyle harika izlerken sizi alıp göturuyo,,
Ayrıca filmin müziklerinede bayıldım hepsi oturup sonuna kadar dinlenicek sarkılar..
10/10
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çılgın ve yarı güzel bir film.
23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten sımsıcak bi aşkı çok guzel yansıtmışlar..