arkindogan
21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Wolf Creekten sonra ilk defa bir adama bu kadar kin duydum bu filmle. İkinci film de izlemeye değer ama ilk filmdeki Paul Walker ismi her zaman değeri yükseltiyor.
bu filmin devamını izledinizmi..(JOYrıde 2 dead ahead)ilk film gerçekten çok beğenerek heycanla tükettik...devamıda ilki kadar olmasa fena sayılmaz bide filmin sonlarında resmen testere ye göndermede bulunan çok sevimsiz olan ...sevdiğim bir oyun var onu oynayalım...bölümü çok rahatsız ediciydi...yapımcı koltuğundada (lost)un yapımcısı var haberiniz olsun....
bence basit bi filmdi çözülmesi çok kolaydı ne zaman ne oldğunu anlayabileceğimiz tarzda bi filmdi...olaya gerçekçi bakarsak beğenmedim filmi konuda beni etkileyen yada izledğimde aa dediğim hiç olmadı basitti...
süper olmasa da izlemesi keyifli bir film. alternatif son olayları epey iyi düşünülmüş, ayrıca dvd’de bir seçenek var, filmi izlerken alternatif sonların tamamını birden görebiliyorsunuz. yani filmi bir kez izleyip bitirince menüden alternatif sonları tek tek izlemek, bazı sahneleri baştan baştan görmek yerine tamamını entegre bi şekilde adam akıllı izleyebiliyorsunuz. tabii bunu filmi izledikten sonra fark etmek acı olabiliyor. ayrıca filmin karanlık havasında geçen espriler hoştu.Steve Zahn i beyazperdede izlemek cidden zevkli
Bu tarz filimleri pek sevmem ama ; çok heyecan verici bir film olduğunu ve beklediğimin üstünde olduğunu söyleyebilirim.. Muhtemelende 2.si çıkacak, merakla bekliyorum.. 8/10
ben filmi çok beğendim tam beklediğim gibi çıktı.macera-gerilim filmlerini severim bu filmde gayet hoş,sürükleyici bir filmdi.izlenmesini tavsiye ederim.oyuncularda tabiki süperdi.8/10