idare edicek güzellikte.. çok çok özel bi savaş filmi değil.. etkileyici değil.. belki mel gibson yerine daha etkileyici bi aktör rol alsaydı kalite daha da ii olurdu.. mel gibsona genelde lafım yok ama bu filmde pek olmamış...
Savaş sahneleri ok.Zaten bu konuda Amerikan sinamasının eline kimse su dökülmez ama bu kadarda ucuz milliyetçilik sıkıyor artık.İşgale giden bir ülkenin askerlerini bu kadar kahraman göstermeye kimsenin hakki yok.
Bence abartılmış bir film. Amerika Vietnam Savaşı'nı kazanmış gibi anlamıştım filmi ilk seyrettiğimde. Sonra gerçeğin hiç de öyle olmadığını öğrendim. Mel Gibson her zamanki kahraman tiplemeleri içinde; ama o muhabirin performansı Mel Gibson'unkini geçmişti. Etkileyici savaş sahneleri vardı; ama yine de fazla abartılı bir film
Ben Breaeheart filmi için kötü demedim. Benim beğenmediğim bu üç filmdeki Mel Gibson'un abartılı oyunculuğu. O kadar iyiydi de niye Oscar'ı vermediler.
film savas filmi olarak etkileyici...ancak amerikan milliyetciligi cok on planda...yine vietnamla ilgili bir film ve kaybedilen bir savası yine kazanılmıs gibi gostermisler...izlerken sıkılmayabilirsiniz belki ama izlemesenizde cok sey kaybetmessiniz...
amerikan sempatizanlığını öne çıkarmaya çalışan kötü bir savaş filmi. mel gibson tarafından bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı hiç tahmin eymiyordum.
bana göre mükemmel bir film.savaş filmleri arasında top list in üst sıralarında gayet rahatlıkla kendine bir yer bulabilir bu film.. özellikle Mel gibson un esşinin postacının gelişini gördüğü ve ölüm haberini getirdiği sandıgı icin yıkıldıgı sahne mükemmel ötesi idi