Evet ben bu irenç filme gittim ama neden çünkü kötüyüde görmem gerekirBen bu tür filmlerde nedense karakterlerin hikayelerini görmek isterim ama film öyle bi atladı ki savaş avcıların öldürülmesi falan film beni sürüklemedi ben onun peşinden koştum
Baştan sona keyifle izlense de, bazı sahneleriyle heyecan vaat etse de (bence Hallam ve Bonham'ın ormandaki ilk düelloları çok keyifliydi) vasat bir takip filminin ötesine geçemiyor ne yazık ki... (5/10)
ben bu filmi 1 ay kadar önce vcd de izledim bence vizyonda başka filmler varken zamanınızı kaybetmeyin seyrederken sıkılmayacaksınız ama ucuz bir senaryo akıcı değil.
Benicio Del Toro hayranı olarak aldım filmi ama beklentilerimi karşılamadı doğrusu. Evet arkadaşlara hak vermek lazım Rambo'nun bir başka versiyonu gibi. Ustasıyla yapacağı savaşa hazırlanışı komikti doğrusu. Del Toro demirden, ustasınında taştan bıçak yapması eski toprak mesajımı veriyordu acaba. Bana komik geldi keşke daha iyi kurgulanmış bir senaryosu olsaydı. Basitlikten kurtulamamış bir film bence.