Fakülte hakkında görüşlerin ?
24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
JOSH için izlenir.Aslına bakarsanız film de fena değil,güzeldi. :))
2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film josh hartnett iyi oynuyo bu adam iyi oyuncu olucak dedirtti adeta sonra lucky slevindada gösterdi zaten kendini.. bi kız çok güzeldi filmde bu arada sırf onun için izlenilir :)
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
1 den fazla izlediğim ender filmlerden birisidir.Gerçekten çok klişe bir senaryo olsa da,film konunun geçtiği mekan nedeniyle sıradan uzaylı istilasını anlatmıyor.Sağlam bir gerilim filmi.
14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ve işte efsane film...
robert rodriguezi bu filmde tanımıştım.
Çok Eğlenceli bir korku filmidir.
tavsiye + 10/9
14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mükemmel izlediğimde uzun süre etkisinde kaldım tam bir gerilim
23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film boşa vakit kaybı, boş vaktiniz varsa bile başka film izleyin
30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tam genclik filmi bence korkuyla alakası yok filmin robert rodriguez yönetmenliginde seyirciyi sıkmayan klasik genclik filmlerinden daha kaliteli ve sürükleyici olanı josh harnett gercekten cok iyi oyuncu cok büyük yapımlara imza atmaya basladı umarım daha iyisi olur ...
14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Uyuşturucu için yapılmış bir güzelleme gibi. Son zamanlarda alt metini, filmin kendisinden daha çok konuşulan gençlik korkularından.
21 Ekim 2004 tarihinde eklendi
bence iyiydi..
28 Eylül 2001 tarihinde eklendi
güzel sayılabilecek bir film etkileyici en azından... tavsiye edilebilir...
1 Mart 2007 tarihinde eklendi
pek özelliği olmayan bir film izlensede olur izlenmesede
6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu filmi izleyeli çok oldu,ilk izlediimde gerçkten beğenmiştm.ama geçen gün tvde gördm tekrar izlemeye tahammül edemedim..ama tbi güzel bi film..
20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Oldukça iyi bir film.İlginç bir konusu var. Diyaloglar hoş.Seyredilmeli.
28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi korkr komedi türü . zaten elijah ımda var daha ne isterim ki.
5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Ben filmi hangi tarihte izledim tam hatırlayamıyorum 2000 falndı sanırım televizyonda izlemiştim çünkü ama çok sevmiştim,ilginç gelmişti bi de daha küçüktüm 11-12 yaşında falandım çok etkileniştm hatta rüyamda görmüştüm filmde uyuşturucu tarzı bi şyle öldürüyolardı sanırım uzaylıları ben de rüyamda okuldakilerle birlikte bööel bi şi yapıodum:D çok beğenmiştim filmi ama bi dha rastlamadım usher'ın oynadığını şimdi öğrendim ve çok şaşırdım:S