Fakülte hakkında görüşlerin ?
27 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Bir oturuşta kendini izlettiriyor,98 yılında yapıldığını düşündüğümüzde türünün ilklerinden diyebiliriz,güzeldi rodriquez den başarılı bir çalışma the faculty
29 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Tv'de izlemiştim ve çok beğenmiştim bu filmi.Oyuncu kadrosuda baya ili çekici.Şimdilerde ise bu tarz konulu filmlerin türevini bol bol alıp baya film çektiler.
21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
her ne kadar başrol oyuncusu olarak bu filmde anılmasa da elijah wood’la tanıştığım filmdir...gerçekten klasik öğrencili korku filmlerinden çok çok iyi...yapım yılına göre değerlendirmek lazım,şimdilerde buna benzer bayağı film var...
31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi. Çok fazla bir gerlim olmasa bile heyecanla izlenebilicek bir film. Oyunculuklar güzeldi..
9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmi bu yılda izlerseniz hiç beğenmezsiniz küçükken çok beğenmiştim ama yeniden izledim :S hiç beğenmedim:(
13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
evt evt 2000 yazıydı arkadaşlarla toplanmış fakülteyi kiralamış seyre dalmıştık.Ve filmi 4 kere üst üste seyretmiştik elbette bizim abarttığımız kadar süper bir film değil ama nacizane fikrim döneminin gençlik gerilim filmlerinin iyilerindendi yakın zamanda izlemediğim için çok iddialı konuşmak istemiyorum ama gerilim dozunun yüksek olduğunu hatırlıyorum ergenlik çağına girdiğimiz dönemde izlenilesi en zevkli filmler arasında diyorum ve susuyorum:)
26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bizdeki dünyayı kurtaran adam :)
kült filmlerden
15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Her Robert Rodriguez filminde olduğu gibi,bu filmi de sevebilmek ya da keyif alabilmek için Rodriguez sinemasını beğenmek gerekiyor tabii.’’Fakülte’’de teen-slasher yapmak için değil,izleyenini eğlendirmek için yapılmış olduğunu belli ediyor zaten.Öncelikle Rodriguez hayranlarına. 6/10
9 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
güzel diyelim güzel olsun...
21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir okul gerilimi...Slasher filmlerinden pek fazla sanatsal birşey beklemek herzaman anlamsızdır..10/7
25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hiç korkmadığım dandik korku filmlerinden bir tanesini... zamanında baya tutulmuş bir korku filmi sadece izlemek için izleyin pek bişi beklemeyin
16 Ekim 2003 tarihinde eklendi
film güzel olmuş bence..oyuncu kalitesi de güzel..senaryoda iyi..ee zaten bi filmden istediklerimiz az cok bunlar degilmi??zevkle izlenir.
20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bence harikaydı.Çok güzel gerçekçi bir ortam içinde çok iyi ve yetenekli oyuncular tarafından uyarlanmış bilimkurgu filmi.
Yaratıkların eroinle ölmesi dışında saçma olan bir kısım da yok bence.Güzel
24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
JOSH için izlenir.Aslına bakarsanız film de fena değil,güzeldi. :))