Bir oturuşta kendini izlettiriyor,98 yılında yapıldığını düşündüğümüzde türünün ilklerinden diyebiliriz,güzeldi rodriquez den başarılı bir çalışma the faculty
Tv'de izlemiştim ve çok beğenmiştim bu filmi.Oyuncu kadrosuda baya ili çekici.Şimdilerde ise bu tarz konulu filmlerin türevini bol bol alıp baya film çektiler.
her ne kadar başrol oyuncusu olarak bu filmde anılmasa da elijah wood’la tanıştığım filmdir...gerçekten klasik öğrencili korku filmlerinden çok çok iyi...yapım yılına göre değerlendirmek lazım,şimdilerde buna benzer bayağı film var...
evt evt 2000 yazıydı arkadaşlarla toplanmış fakülteyi kiralamış seyre dalmıştık.Ve filmi 4 kere üst üste seyretmiştik elbette bizim abarttığımız kadar süper bir film değil ama nacizane fikrim döneminin gençlik gerilim filmlerinin iyilerindendi yakın zamanda izlemediğim için çok iddialı konuşmak istemiyorum ama gerilim dozunun yüksek olduğunu hatırlıyorum ergenlik çağına girdiğimiz dönemde izlenilesi en zevkli filmler arasında diyorum ve susuyorum:)
Her Robert Rodriguez filminde olduğu gibi,bu filmi de sevebilmek ya da keyif alabilmek için Rodriguez sinemasını beğenmek gerekiyor tabii.’’Fakülte’’de teen-slasher yapmak için değil,izleyenini eğlendirmek için yapılmış olduğunu belli ediyor zaten.Öncelikle Rodriguez hayranlarına. 6/10
Bence harikaydı.Çok güzel gerçekçi bir ortam içinde çok iyi ve yetenekli oyuncular tarafından uyarlanmış bilimkurgu filmi. Yaratıkların eroinle ölmesi dışında saçma olan bir kısım da yok bence.Güzel