Bir oturuşta kendini izlettiriyor,98 yılında yapıldığını düşündüğümüzde türünün ilklerinden diyebiliriz,güzeldi rodriquez den başarılı bir çalışma the faculty
Tv'de izlemiştim ve çok beğenmiştim bu filmi.Oyuncu kadrosuda baya ili çekici.Şimdilerde ise bu tarz konulu filmlerin türevini bol bol alıp baya film çektiler.
her ne kadar başrol oyuncusu olarak bu filmde anılmasa da elijah wood’la tanıştığım filmdir...gerçekten klasik öğrencili korku filmlerinden çok çok iyi...yapım yılına göre değerlendirmek lazım,şimdilerde buna benzer bayağı film var...
film aldığı puanı haketmiyor.amacı neydi korkutmak mı'korkarım ben ama bu film hiç etkilemedi.neresinde korku unsuru var ki anlamadım.eğlenceli bir film denebilir ancak.
Birçok defa sinemaya uyarlanan Invasion dan esinlenerek lisede geçen bir bilimkurgu soslu gençlik gerilim filmine soyunuyor Rodrigez.Şuan birçoğu tanınan o zamanın genç yetenekli oyuncularını bir araya geldiği kim etkilendi kim yaratıkların anası gibi sorularla beyin cimlastiği yaptırdığı, dinamik eğlenceli gerilimli bir gençlik filmi.Tabi Rodrigeze has tutarsızlıklar ve abartılar bu filmdede olsada genel olarak sizi pek rahatsız etmiyor ve filmden aldığınız zevki baltalamıyor.
evt evt 2000 yazıydı arkadaşlarla toplanmış fakülteyi kiralamış seyre dalmıştık.Ve filmi 4 kere üst üste seyretmiştik elbette bizim abarttığımız kadar süper bir film değil ama nacizane fikrim döneminin gençlik gerilim filmlerinin iyilerindendi yakın zamanda izlemediğim için çok iddialı konuşmak istemiyorum ama gerilim dozunun yüksek olduğunu hatırlıyorum ergenlik çağına girdiğimiz dönemde izlenilesi en zevkli filmler arasında diyorum ve susuyorum:)
1 den fazla izlediğim ender filmlerden birisidir.Gerçekten çok klişe bir senaryo olsa da,film konunun geçtiği mekan nedeniyle sıradan uzaylı istilasını anlatmıyor.Sağlam bir gerilim filmi.