Azınlık Raporu
    4,3
    Azınlık Raporu hakkında görüşlerin ?

yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    İzlediğim en güzel Tom Cruse filmiydi diyebilirim. Çok kaliteli ve ilginç bir film. Bence gayet iyiyidi, başarılıydı. İzlemekten zevk aldım.
    beyonce87
    beyonce87

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bilim kurgu türünün en iyi örneklerinden biri bence mutlaka izlenilmesi gereken bi film. Bu tarz filmlerin daha sık çekilmesi lazım bence
    jhnnydpp
    jhnnydpp

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    tam anlamıyla bir bilim kurgu filmi!! bilim kurgu sevenler mutlaka izlemeli bence
    mitrandir-2
    mitrandir-2

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film gereksiz derecede uzun veya normal bir film süresinde ama insanı sıktığı için uzun geliyor çok zekiceymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor fikir fena değil ama bırakın onu filmi stephen spielberg bile kurtaramamış
    si-ar
    si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    çok farklı bir konusu olan bir film bence izleyin
    Esteban-2

tek kelimeyle super!!!
    darklovedmt
    darklovedmt

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bilim kurgu dalında iyi filmlerden biri ben pek sevmesemde bilim kurgu tarznı ama bu fılmi beendim...
    stevenspielberg-2
    stevenspielberg-2

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Philip K. Dick’in kısa bir öyküsünden sinemaya uyarlanmış,zekice kurgulanmış bir Steven Spielberg filmi.Oscar ödüllü dahi Yönetmen Steven ile süperstar Tom Cruise’un ilk buluşması olan Azınlık Raporu son derece karanlık bir gelecek tablosu çiziyor ve Bilim-Kurgunun yanı sıra macera,aksiyon ve polisiye-gerilim öğelerini de barındırıyor.Şunu da belirtmelikli Tom Cruise’un da en iyi filmlerinden biri.İnsan kendi kadarinin önüne geçebilir mi,cinayetlerden önceden görülüp dudurulsa kurbanlar sağsalim kurtarılsa katillere işlemedikleri ama işleyeceklerine kesin gözüyle bakılmasından ve sistemin asla hata yapmamasından dolayı tutuklansalar ne olur'Ve sistemin başı olan şef John Anderton Kahinler tarafından öngörüldüğü üzere hiç tanımadağı birini 36 saat içinde öldürüceği öğrense masum olduğunu ispatlamak için neler yapmalıdır'Eğer biri ona tuzak kurduysa bunu kim neden yapar'İşte bizde Anderton’la birlikte bu sorularını cevaplarını bulmaya çalışıyoruz.Bugünlerde artık tüm Dünya’da suç oranları en gelişmiş toplumlarda bile gün geçtikçe artmakta.Azınlık Raporu’da bizi 2050’lere götürüp suç oranlarının çok daha arrttığı ve cinayetleri önlemek için geliştirilmiş bir sistemden bahsediyor.Bunu yaparken de bize zekice sorular soruyor.Ünlü yönetmen Steven Spielberg’ün Yapay Zeka’nın hemen sonrasında çektiği Azınlık Raporu başarılı yönetimi,iyi çekilmiş ve iyi oynanmış sahneleri Micheal Kahn’in usta işi kurgusu,iyi de yazılmış senaryosuyla gerçekten ilgi çekici bir film.Görüntü yönetmenliği de çok ama çok başarılı.Jon Williams imzalı müzikleri de unutmamalı tabi.Son zamanlarda yapılmış en özgün ve en zeki Bilim-Kurgulardan biri.
    elvuim
    elvuim

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bilim kurgu filmlerini sevmesemde sonunu buyuk bı heyecanla bekledıgım fılm 10/7
    zzodiac
    zzodiac

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Sakın Okumadan Geçmeyin !!! azınlık raporu hakkı yenilmeyecek bir film bazılarımız filmi sevmeyebilir belki tam olarak anlayamadığındandır.film 2050'li yılları anlatsa aslında sinemanın dahi çocuğu spielberg bize tarihten dersler veriyor.filmi hatırlamaya çalışalım teknoloji o kadar ilerlemiş ki cinayetler ilşenmeden tespit ediliyor kişi cinayeti işlemese bile aynı cezaya mahkum oluyor.burada spielberg aslında 1900'lü yılların başında Amerikanın Zencilere karşı uyguladığı yargısız infazı eleştiriyor buda taktir edilmesi gereken birşey.aslında filmede önemsememiz gereken noktada bu.okuduğunuz içi teşekkürler.
    Fahri07
    Fahri07

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmi ilk izlememde pek birşey anlamamıştım.hatta önceki yorumumda filmi beğenmediğimi yazmıştım.ama yanılmışım. şimdi tekrar izleyince çok harika bir bilimkurgu filmi olduğunu söylemeliyim.yönetmenin ve Tom’un performansları mükemmeldi.10/9
    sesizer
    sesizer

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Biraz fazla abartıldığını düşünüyorum.Yani normal bir film çok abartılacak bir yanı yok yorumlardan daha iyi bir şey beklemiştim.
    Chev
    Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    gzl bir macera sürükleyici bir film 10/8
    miramus
    miramus

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Spielberg'dan yine düşünce sınırlarını zorlayan mükemmel bir bilim kurgu.Gerek kurgunun sağlamlığı gerekse senaryonun orjinalliği filmi sıradanlıktan çıkarıyor..Gelecek ve kader üzerine de düşünmeye de teşvik ediyor..Tavsiye edilir..:)