nereden başlayacağımı şaşırdım.hangi eksikliğinden,kötülüğünden başlasam diyorum.ang lee bu kadar 'sığ' bir film nasıl çıkardı şaşırtıcı şey.fazlaca önem verdiği ve özendiği de çok belli aslında ama yapamamış.en başta şunu da söyleyeyim,eric bana gibi şahane bir aktörü,connelly gibi yine iyi bir aktrisi,ve yan rollerde nolte ile elliott gibi önemli oyuncuları tek kelimeyle harcayan bir film hulk.özellikle eric bananın kariyerinin kesinlikle en berbat filmi.zaten kim olursa olsun kurtaramazdı bu kalitesiz yapımı.yani ne desem,ne bir konusu var,ne bir adam gibi aksiyonu var,ne bir senaryo var...sürekli alakasız alakasız şeyler oluyor,mantıksızlık doruk noktasında zaten.uzun zamandır bir filmi izlediğime bu kadar pişman olmamıştım.ha bir de bu arada yaklaşık 135-140 dakikalık bir süreye de sahip.ve dediklerimden de tahmin edebileceğiniz gibi zaman kaybı olan o kadar fazla sahne ve çekim var ki...bitse de kurtulsam duygusunu yaşamayalı epey olmuştu.çerezlik bile olamaz bu film,o derece gereksiz.hiç beğenmedim,kesinlikle önermiyorum,çizgi roman ya da aksiyon falan izleyesiniz varsa tercih edebileceğiniz daha iy milyonlarca film vardır.ilk dakikalarda yönetmenin çizgi roman estetiğini görece farklı bir kurguyla yakalayabildiğini düşünmüştüm,en azından bu kısmı iyi diyordum fakat onu da fazla abartmış ve iyice berbat etmiş,o da sıktı bir süre sonra.bir yorumda köpeklerle dövüştüğü sahne iyiydi yazılmış,sanırım ben başka bir film izledim demek ki,o bahsettiğiniz sahne sahne bile değil,hemen bitiyor ve gayet de berbat.neyse saygı duyuyorum.fakat bu filmi beğenenler hayatlarında iki üç film izlemiştir bana göre,biraz ağır olsa da böyle hissediyorum.incredible hulka da çerezlik diye gitmiştim.o en azından bu beklentimi bariz karşılayabildi rahatça.fakat hulk denince aklıma büyük harflerle 'SIÐ' kelimesinden başka bir şey gelmiyor.