bazı arkadasLarın dedikLerine katıLıyorum fiLm cok sıkıcıydı kurguyu tam oLarak hazırLanmamıs gibi gordum.PoLisiye fiLmi oLmasına ragmen 2 sahne dısında guseL aksiyon sahnesi yok.Zamanınız varsa izLeyin yoksa zamanınızı bosa harcamaya degmez.İLk 15dk ve son 15 dk izLemeniz yeterLi oLacaktır ;)
Miami Vice diyince iyi film bekliyordum ama aksine berbat bir film çıktı.Zamanı değerli olan insanlar lütfen bu filmi izlemeyinn.Ne kdr doğru dediğimi anlıcaksınız
Film beklentilerimin tam tersi çıktı ve hayal kırıklığı yarattı.İzlemezseniz bişey kaybetmezsiniz.Bazı sahnelerde el kamerası kullanılmış gerçeklik katmak için ancak bi soru işareti bırakmış
film cia deki bir köstebeğin uyuşturucu mafyasını bilgi sızdırması , bu köstebek ve uyuşturucu mafyasını çökertme planını anlatııyor ancak filmin gidişatı biraz yavaş, izlemeden önce daha çok silahlı çatışma ve daha çok kovalamaca aksiyon beklentisindendeydim .çok kötü yerden yere vurulacak bir film değil ama harikada dedirtmez sadece seyredeğer br bilm olduğunu düşünüyorum, filmin sonundaki çatışma sahnesi gayet güzeldi bana göre 7 nin üstünü haketmez
Çok boşluklar kalmış filmde. Ayrıca filmin akışı sıradan çabucak bi aşk olaına bağlanmış. Olmasaymış keşke. Colin F. biraz donuk bakışlı ama gene de görsel açıdan iyi bi filmdi.
flim beş para etmez boşuna vaktinizi bunla geçirmeyin yine reklamı bol yapılmış ama içi boş amerikan flimlerinden biri daha karşıunızda olacak benden söylemesi
Benim için en büyük hayal kırıklıklarından biri ’’Miami Vice’’.Mann’den böylesine sıradan bir film izleyeceğimiz aklımın köşesinden bile geçmemişti.Böyle bir aksiyon filminden sonra asıl soru şu:Kaçınız yönetmenin soyadının Mann değil de Bay olmasını isterdi?