Bence bu filmi izleyip hiç bişey anlamayanlar, sırf farklı bi tür ve konuya sahip oldugu için verdikleri puanlarla bu filmi şişirmişler.Bizde modadır zaten bu tip şeyler. İnsanlar farklı şeyleri beyendiklerini söyleyip kendilerinin farklı oldugunu kanıtlamaya çalışırlar. Bu filmden çok etkilenen arkadaşlar hayatınızda izlediğiniz ilk film bu muydu ya Allah aşkına. Tamam izlenmicek kadar kötü diil fakat bu puani alacak kadarda iyi olmadigi kesin.
Donnie Darko beni en çok etkileyen iki filmden biri(diğeri de requiem for a dream)..filmi izleyeli 4 gün oluyo hala filmi düşünüyorum çalan müzikler(hele mad world)tek kelimeyle harika zaten ..ikinci defa izlemek için sabırsızlanıyorum..bu filme nasıl kötü diyebiliyolar anlamıyorum.. galiba bu kötü film diyenlerin güzel film anlayışı 3-5 görsel efekten ve bi kaç aksiyon sahnesinden ibaret bu şekilde düşünenlerde bence izlemesin..
richard kelly nin daha 26 yaşında böylesine doyurucu ve hiç falso vermeyen bir başyapıta imza atmış olması filme dair şaşkınlığımı bi kat daha arttırmaktadır.diyalogların hemen hemen hepsi özlü sözler gibi.müzik kullanımı muhteşem.özellikle son anlardaki,film karakterlerinden bir geçiş esnasında mad world un karakterlere eşlik edişi insanı yerlerde sürünürüyor.beni yerlerde süründüren filmlere bayılırım.işte benim için de bu film bu özelliği taşıyan en nadide yapı taşlarından bir tanesi.filmde emeği geçen herkesin ellerine ve emeğine sağlık.
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Fantastik Valla bana gerilim olduğu söylendiği için izledim ancak hiç gerilmedim. Film Fantastik hiç değildi bence, Bilim Kurgu fln da yoktu ortada. Dram varsa o da böyle yüksek sinepuanlı bir filmi büyük heyecanla izlemeye başlayan benim dramımdır. eğer böyle saçma sapan bi film böyle puan alıyosa ben puan vermicem bundan sonra.
film aslında çok kısa..film uzunluğunda olsun diye biraz içini doldurmuşlar yoktan yere...ama etkileyici piskolojik bir film..gerçekten çok güzeldi..sonu çok şaşırtıcı..ben beğendim
finaliyle beni alt üst eden bir filmdi,,alt yazılı izledim ama sanırım dublajlı izlenilse daha anlaşılır olur,,sonuç itibariyle başarılı bir o kadar tuhaf bir deneyim olmuş,,10/9
filmi cok büyük bir beklentiyle izledim ve acıkcası hayal kırıklıgına ugradım.filmde cok ciddi bir tempo sorunu var ve film kendini bir türlü bize acmak istemiyor gibiydi bu beni rahatsız etti ayrıca haddinden fazla psikolojikleserek yer yer sıktı 5/10