Pitof’un uslanması lazım, böyle olmaz. tamam, görsel efekt uzmanlığı gibi önemli bir geçmişin olabilir, ama sinema da anasının karnından efektle çıkmadı. Yani Kedi Kadın’ı izlerken bir filmden ziyade animasyon izliyorum hissine kapıldım. dedim Halle Berry diye biri yok mu acaba. kendisini kanlı canlı görmek yerine animasyonunu görüyoruz. filmin hareketlendi sahnelerde ’İnanılmaz Aile’den bir farkı kalmıyor. Enteresan olanı o filmi izlerken kensinin animasyon olduğunu unutturuyordu. sonuçta Pitof efekt tutkusunun önüne geçemezse kaybolup gider. aklını başına almalı.(Zaten Vidoq da ne kadar görseliyle, atmosferiyle farklı bir film ve aynı zamanda iyi sayılacak film olmasına karşın yine bu efektler konusunda abartılı bulduğum sahneler beni biraz rahatsız etmişti. açıkçası madem bu kadar bağlısın bunlara bari çok iyi yapta birşeye benzesin, ama bana sorarsanız bu konuda daha çok yol kat etmesi lazım)Oyuncular, Halle Berry, her zaman ki gibi, elinden geleni yapmış. ve doğrusu gördüğüm en güzel kedi! Bu arada kediliğin nasıl bir duygu olduğu baya bi teferruatlı açıklanıyor. En acayibi de kediliğin seksiği. Kedimizin kıyafeti film gösterime girmeden konuşulmaya başlamıştı. haklılarda yani, o biçim bi kıyafet. ama halle rolünü iyi kavramış. mesela yolda bir köpek gördüğünde verdiği tepki çok komikti, o bakımdan hoşuma gitti. Sharon Stone da aslında iyi ama malesef kötü senaryo azizliğine uğruyor. Matrix’in Fransız’ı, yine karizma adam, ama şu senaryo yok mu...Pitof’un bu efektler konusunda filme kattığı bir tek güzel olan şey var, o da David Fincher tarzı kamera kamera uçurmaca. ama dedik ya adam aşırıya kaçıyor. buna karşın filmin temposu orta derecede seyrediyor, izleyeni bu konuda sıkmıyor. Film akıf gidiyor ama biri bu adamı dur demeli. sakin ol demeli!(4)