ben filmi beğendim özelliklede giriş sahnesini ve sonunu çok beğendim iyi kurgulanmış bence boş vaktiniz varsa izleyin özellikle de polisiye-gerilim filmi sevenlerin kaçırmaması gerekiyor.7/10
başından beri katilin kim olduğunu anlıyorsunuz ancak finalin bu şekilde noktalanacağını kestiremiyorsunuz. o yüzden başarılı bir senaryo. angelinanın oyunculuğu iyiydi. 7,5
D.J.Caruso iyi bir film yapmak istemiş,bu belli.Ama her şeyi eline yüzüne bulaştırmış.Hele o sanki sürprizmiş gibi gösterilen finalini (artık kim tahmin edemediyse) hiç sormayın.
Taking Lives:+ Yönleri:Aksiyon,sürükleyicilik,Rollerin hakkının verilmesi,çekim kalitesi.- Yönleri:Bir filmde heleki bir seri katil filminde bu kadar mı senaryosunda aksamalar olur dedirten türden basit hatalar yapılmış.Ayrıca bir cinayet filminde katili seyircinin daha filmin ortalarına gelmeden çözmesi de hiç hoş değil.Bu arada Filmin ilk sahnesi ve finali gerçekten harikaydı.Tüm bunları biraraya getirirsek 10/8 puan ve harika olmasada kesinlikle sıkılmadan izleyeceğiniz bir film ortaya çıkıyor.
Filmi zevkle izledim ama bence filmin bir sorunu var. Oda ne tür bir film olması gerektiğine karar verememişler. Ne bir korku, ne bir gerilim nede tam bir polisiye. Arada kalmış bir tür. Yinede zevkle izlenebilir.
filmde angelina jolie’nin olduğunu duyunca farklı bir şey olabileceğini sandım ancak sıradanlıktan kurtulamayan bir film olduğunu seyredince anladım.sonu idare ederdi
Bence başından sonuna kadar gayet güzel bir filmdi hiç sıkılmıyorsunuz sonunu her ne kadar tahmin etmiş olsamda angelina jolie nin oyunculuğu sayesinde film benden yüksek puan aldı..
film senaryosundaki bir kaç değişikliklerre karşın yeri geldiğinde sıradan katil kaçsın dedektif yakalasın filmlerini hatırlatsaDA yinede ben senaryododa mantık hatalarının olduğunu düşünüyorum.......... ....SPOİLER...........bir kere kiefer sutherland ile ethan hawke birlikte arabada giderlerken arabayı ethan hawke'nin sürdüğü anlaşılıyor..ee burada kaçırılan ethan hawke ise polisten niye kaçsın ki....buda en azından düşünülmeliydi bana kalırsa...birde sonu gerçektende hemen hemen tüm yorumlarda olduğu gibi çok sıradan..bu arada angelina jolie gerçekten çok iyi ama ethan hawke bence bu filmde biraz daha iyidi...sonu size kalmış..7/10