Hayatın Benim
3,9

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Gerilim dozajı yüksek, sağlam bir polisiye...
dilosss
dilosss

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben filmi bugün bir kanalda izledim..bence son derece güzel bir film..izlediğine zamnını harcadığına değer..final olağan üstüydü..ağzımı açık bırakan finallere her zamn hayran kalmışımdır..yapınca yapıyorlar ya..aman bebekler düşücek aman karnında öldü..aman makas sapladı..aman ölsün şu pislik die die bi hal oldum..bence film yaşatmalı yaşatmayı bilmeli..angelina ya yakışmış..buda gösterdiki aşık olacağın adamı mantığınla seçmelisin..yürek zaten sonra mantığa hak verir..bence..
candan-omer
candan-omer

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film süperdi.... angelina jolie oyunculuğunu gene göstermiş. en güzel yeride sonunun tahmin edilememesi...
hashbehkar
hashbehkar

2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Ethan Hawke Gattaca'da da "kimlik değiştiren" bir rol oynuyordu. Bir oyuncu hep aynı rolü mü oynamak zorunda !? Yinede film çok keyifli bir seyirlik, herkese tavsiye ederim.
erjohn-3210
erjohn-3210

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
muhteşem gerçekten hele sonu inanılmaz.angelina jolie'yi zaten brad pitt'ten çok sewerim..bu filmde de inanılmaz etkilendim...film olarak gerçekten insanı geren şaşırtan sürükleyici bir akışı war ve konu çok sıradışı ve yaratıcı.bence örnek gerilim/polisiye filmlerinden biri
nagihan945
nagihan945

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok süper çok süper çok süper daha ne diyebilirim kii
Mert
Mert

1 Mart 2021 tarihinde eklendi
Filmi izlicek arkadaşlar senaryo biraz daha güzel işlenebilirdi genel ana fikir güzel ama konuyu tam ele alamamışlar gibi genel anlamıyla izlenmesi gereken filmlerden biri bu arada angelina jolieyi elestiren arkadaşlar iyi misiniz bu filmde onun yerinde herhangi baska bir kadın oyuncu olamazdı filmi izleme sebeplerimden biri yine oyunclugunu göstermiş film icin düsüncelerim bunlar boş eleştiri yapanlara bakmayın izleyin derim
seda9478
seda9478

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film herkese tavsiye edebilirim bazılarıda kusur bulmasın filmde kendi oynasaydı daha da berbat olurdu herhalde