ben filmi bugün bir kanalda izledim..bence son derece güzel bir film..izlediğine zamnını harcadığına değer..final olağan üstüydü..ağzımı açık bırakan finallere her zamn hayran kalmışımdır..yapınca yapıyorlar ya..aman bebekler düşücek aman karnında öldü..aman makas sapladı..aman ölsün şu pislik die die bi hal oldum..bence film yaşatmalı yaşatmayı bilmeli..angelina ya yakışmış..buda gösterdiki aşık olacağın adamı mantığınla seçmelisin..yürek zaten sonra mantığa hak verir..bence..
Ethan Hawke Gattaca'da da "kimlik değiştiren" bir rol oynuyordu. Bir oyuncu hep aynı rolü mü oynamak zorunda !? Yinede film çok keyifli bir seyirlik, herkese tavsiye ederim.
muhteşem gerçekten hele sonu inanılmaz.angelina jolie'yi zaten brad pitt'ten çok sewerim..bu filmde de inanılmaz etkilendim...film olarak gerçekten insanı geren şaşırtan sürükleyici bir akışı war ve konu çok sıradışı ve yaratıcı.bence örnek gerilim/polisiye filmlerinden biri
Filmi izlicek arkadaşlar senaryo biraz daha güzel işlenebilirdi genel ana fikir güzel ama konuyu tam ele alamamışlar gibi genel anlamıyla izlenmesi gereken filmlerden biri bu arada angelina jolieyi elestiren arkadaşlar iyi misiniz bu filmde onun yerinde herhangi baska bir kadın oyuncu olamazdı filmi izleme sebeplerimden biri yine oyunclugunu göstermiş film icin düsüncelerim bunlar boş eleştiri yapanlara bakmayın izleyin derim