En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Novacy
3 değerlendirmeler
Takip Et!
2,5
7 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Eh vasat der geçerim.Zaten bu filmi izleyenlerde Angelina Jolie var diye izledi.Açıkcası Angelina nın olduğu bir filmin daha üst seviye bir şey olmasını beklerdim.
Baştan belli kötüsüyle, berbat ötesi finaliyle Ethan abinin ve Angelina vasat performansıyla sinamografisi güzel senaryosu vasat bir film. Filmde alakasız ve bir o kadar gereksiz suni sahne var ki, yönetmen "bu kadar bilindik oyuncu kullandık çokta şey etmemek lazım," diyerek bir film çekmiş. Sakın bazı sitelerde aldığı ortalama veya üzeri puana aldırmayın. O puanı büyük ihtimal abaza arkadaşlar vermiştir malum sahneden dolayı... Ben beğenmedim izleyene de sabır dilerim... Belki film kültürü olmayan kişiler için iyi bir seçenek gibi durabilir ancak ancak film izleme konusunda çıtayı aşmış kimsenin beğeneceğini sanmıyorum.
Filmi izlicek arkadaşlar senaryo biraz daha güzel işlenebilirdi genel ana fikir güzel ama konuyu tam ele alamamışlar gibi genel anlamıyla izlenmesi gereken filmlerden biri bu arada angelina jolieyi elestiren arkadaşlar iyi misiniz bu filmde onun yerinde herhangi baska bir kadın oyuncu olamazdı filmi izleme sebeplerimden biri yine oyunclugunu göstermiş film icin düsüncelerim bunlar boş eleştiri yapanlara bakmayın izleyin derim
Mükemmel bir Angelina Jolie oyunculuğu ama vasatı çok aşamayan bir senaryo benzer filmler benzer senaryolar kapak ismi çok güzel ama sadece kapak ismi olarak kalmış altı boş.
başından beri katilin kim olduğunu anlıyorsunuz ancak finalin bu şekilde noktalanacağını kestiremiyorsunuz. o yüzden başarılı bir senaryo. angelinanın oyunculuğu iyiydi. 7,5
Aslında öykü ilginç ama senaryosunu ii işleyememişler.Seri katil filmlerinin en cazip yönü katilin belli bir amaç için kişileri öldürmesi ve bu hıkaylerın de filmde işlenmesi boyle seyircinin öldürülenlere daha fazla uzulmesıdir.Bu filmde de katıl baska bir hayata ozenenleri hedef seciyor keske en azından bır kaç tanesının hıkayesı anlatılsaydı fılmde ama sankı boş yere oldurulmus gıbı yansıtılmıs bu da fılme bıraz sıradanlık katmıs.Aneglına Jolıe yı her zamankı gıbı guclu, kendıne guvenen ve sexy kadın rolunde ızlıoruz ama boyle bır kadının Costa gibi pısırık ve karızma yoksunu bir adama 3 gun ıcınde deli gibi asık olması da bi arkadasın da dedığı gıbı sadece fılmlerde olur :))Yine de sızı sıkmayan ve sonuyla sasırtan bır fılm fazla beklentıye gırmeden ızleyın.7/10
filmin adına bakılırsa 'hayatın benim' yani katil,kurbanlarının hayatlarını sahipleniyor,o kimliğe bürünüyor ama bunu keşke daha ayrıntılı gösterselerdi bence gerilim ve merak daha çok artardı.angelinanın performansı yine hatsafhada,yine hayran bırakıyor ve bu roller bu kadına yakışıyor.filmin finali de filmi bütünüyle sarıyor ve kurtarıyor.izlemeye değer.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.