Hayatın Benim
3,9

si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Şok son başkada bir sey demiyorum
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bir film.insanı şaşkına çeviren bir finali var.mutlaka izleyin.
beck31
beck31

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Aslinda guzel bir film ama abartilacak kadar degil, etkileyici yanlari yok degil..
odinhan
odinhan

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Taking Lives:+ Yönleri:Aksiyon,sürükleyicilik,Rollerin hakkının verilmesi,çekim kalitesi.- Yönleri:Bir filmde heleki bir seri katil filminde bu kadar mı senaryosunda aksamalar olur dedirten türden basit hatalar yapılmış.Ayrıca bir cinayet filminde katili seyircinin daha filmin ortalarına gelmeden çözmesi de hiç hoş değil.Bu arada Filmin ilk sahnesi ve finali gerçekten harikaydı.Tüm bunları biraraya getirirsek 10/8 puan ve harika olmasada kesinlikle sıkılmadan izleyeceğiniz bir film ortaya çıkıyor.
ilkerekleme
ilkerekleme

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
film senaryosundaki bir kaç değişikliklerre karşın yeri geldiğinde sıradan katil kaçsın dedektif yakalasın filmlerini hatırlatsaDA yinede ben senaryododa mantık hatalarının olduğunu düşünüyorum..........
....SPOİLER...........bir kere kiefer sutherland ile ethan hawke birlikte arabada giderlerken arabayı ethan hawke'nin sürdüğü anlaşılıyor..ee burada kaçırılan ethan hawke ise polisten niye kaçsın ki....buda en azından düşünülmeliydi bana kalırsa...birde sonu gerçektende hemen hemen tüm yorumlarda olduğu gibi çok sıradan..bu arada angelina jolie gerçekten çok iyi ama ethan hawke bence bu filmde biraz daha iyidi...sonu size kalmış..7/10
The-Erinch
The-Erinch

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
filmi anca bgn tv’de izleyebildim... kusursuz olduğuna inanıyorum.. belki sürekli olarak sinema takip eden biriyseniz bazı şeyleri önceden tahmin edebilirsiniz ama son derece akıcı ve kimi yerlerde heyecan yaratan bir film.. ve anjelia jolie mükemmel bir bayan :) saygılarımla
selmayurdasavas
selmayurdasavas

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Aslında öykü ilginç ama senaryosunu ii işleyememişler.Seri katil filmlerinin en cazip yönü katilin belli bir amaç için kişileri öldürmesi ve bu hıkaylerın de filmde işlenmesi boyle seyircinin öldürülenlere daha fazla uzulmesıdir.Bu filmde de katıl baska bir hayata ozenenleri hedef seciyor keske en azından bır kaç tanesının hıkayesı anlatılsaydı fılmde ama sankı boş yere oldurulmus gıbı yansıtılmıs bu da fılme bıraz sıradanlık katmıs.Aneglına Jolıe yı her zamankı gıbı guclu, kendıne guvenen ve sexy kadın rolunde ızlıoruz ama boyle bır kadının Costa gibi pısırık ve karızma yoksunu bir adama 3 gun ıcınde deli gibi asık olması da bi arkadasın da dedığı gıbı sadece fılmlerde olur :))Yine de sızı sıkmayan ve sonuyla sasırtan bır fılm fazla beklentıye gırmeden ızleyın.7/10
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

7 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
FİLMİ İZLEMEYENLER BU YORUMU ES GEÇSİN OKUMASIN! Film güzeldi ama hakikaten anlam verilemeyecek abes olaylarda mevcut. Mesela filmin son yarım saatinde katil ortaya çıkıyor. O andan sonra Ethan hiç kimseden korkmayan cani psikopat bir gülümsemeyle ortalıkta dolaşıyor. Amma velakin başlarda Kiefer dan korkuyordu. Tuvaleti korkarak araması Kiefer i karşısında görünce de masum bir korkuya büründü. Filmin sonlarında gördüğümüz manyak psikopat bakışlı cani Ethan niye bu kadar korktu ki! Katil olan o değil sanki :)) Saçmalık! Saçma olan bir tarafıda Ethan Kiefer ve içeri giren polisi öldürdükten sonra nasıl oluyorda yarım dakika bile geçmeden iri cüsseli Kiefer ı aşağıya indirip arabaya bindirebiliyor. Ölen bir çocuk bile olsa bu vakit alır. Fakat bizim Ethan sanki bir Herkül :) şipşak 15-20 saniyede arabaya bindiriyor Kiefer'ı. Aklıma gelen son şeyde Ethan ın annesinin yaptığı abeslik. Oraya oğlunu teşhis etmek için gidiyorsun be kadın! Bütün polislerin senden bir cevap bekledikleri ortada. Bunu bile bile neden hiç bir şey söylemeden salak bir gülüş atarak koşarcasına gidiyorsun. Alt tarafı "bu benim oğlum değil" diyeceksin dimi yani. Yaa saçma olan yanları var. Hadi yaa bu kadarı da olmaz dedirten çok şey var ama yinede keyifle seyrettiğimi söyleyebilirim. Sürükleyiciydi ne yalan söyleyeyim. Güzel filmdi vesselam Angelina Jolie mükemmel bir kadın heykel gibi oyunculuğu da süperdi. İmrendim valla. Sırf onu izledim diyebilirim. Beni üzen Kiefer ı daha sık görmek isterdim filmde. Sanki figüran gibi rol almış. Ethanı da severim perfonması müthişti. Fakat keşke Kiefer daha çok görünseydi diyorum. Her neyse... film sürükleyici ve güzeldi arkadaşlar.
ladyblue-87
ladyblue-87

26 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim. şahsen pek beğendiğimi söyleyemem konusunu okuduğumda hoşuma gider diye düşünmüştüm ama ben filmin sonunu tahmin edebilmekten hoşlanmam. burda ise başıma geldi çünkü bazı olaylar çok klişe sahnelerden oluşuyordu. ama merak edenler izlesin. herkesin düşüncesi benimle aynı olamaz beğenenler çıkan aranızdan sanırım. :)) byes
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

1 Aralık 2004 tarihinde eklendi
çok hoş bir filmdi Ethan Hawke ve özelliklede Angelina Jolie süperdi kadın resim gibi fakat yinede film baştan aşağı tam bi klişeydi filmi izlerken devamını kafanda canlandırabiliyorsun 10/7
Demirtas
Demirtas

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filmi zevkle izledim ama bence filmin bir sorunu var. Oda ne tür bir film olması gerektiğine karar verememişler. Ne bir korku, ne bir gerilim nede tam bir polisiye. Arada kalmış bir tür. Yinede zevkle izlenebilir.
darklake
darklake

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
poliseye güzel bi filmmizleyin bence bir şey kaybetmezsiniz.8/10
teo-17
teo-17

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmin türü dram,gerilim ve aksiyon.Filmi izledikten sonra filmde hiç bir sahnesinde dram yoktu.Gerilim vardı filmde ama çok az sahnelerinde ve aksiyona gelince belkide aksiyon kelimesinin kazayla yazıldığını düşünüyorum filmin türüne.Filmin hikayesi zekice işlenmemiş katili filmin sonunu beklemeden tahmin edilebiliyor.Tek hoşuma giden tarafı filmde sonunun şaşırtıcı olması. 7/10
dilosss
dilosss

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben filmi bugün bir kanalda izledim..bence son derece güzel bir film..izlediğine zamnını harcadığına değer..final olağan üstüydü..ağzımı açık bırakan finallere her zamn hayran kalmışımdır..yapınca yapıyorlar ya..aman bebekler düşücek aman karnında öldü..aman makas sapladı..aman ölsün şu pislik die die bi hal oldum..bence film yaşatmalı yaşatmayı bilmeli..angelina ya yakışmış..buda gösterdiki aşık olacağın adamı mantığınla seçmelisin..yürek zaten sonra mantığa hak verir..bence..
elifozcan93
elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
harika bir aksiyon gerilim di..bi kez daha angelina harikaydı..herzamanki gibi..ethanda fena degildi....