başından beri katilin kim olduğunu anlıyorsunuz ancak finalin bu şekilde noktalanacağını kestiremiyorsunuz. o yüzden başarılı bir senaryo. angelinanın oyunculuğu iyiydi. 7,5
filmin adına bakılırsa 'hayatın benim' yani katil,kurbanlarının hayatlarını sahipleniyor,o kimliğe bürünüyor ama bunu keşke daha ayrıntılı gösterselerdi bence gerilim ve merak daha çok artardı.angelinanın performansı yine hatsafhada,yine hayran bırakıyor ve bu roller bu kadına yakışıyor.filmin finali de filmi bütünüyle sarıyor ve kurtarıyor.izlemeye değer.
Bence başından sonuna kadar gayet güzel bir filmdi hiç sıkılmıyorsunuz sonunu her ne kadar tahmin etmiş olsamda angelina jolie nin oyunculuğu sayesinde film benden yüksek puan aldı..
Son yıllarda Hollywood polisiye-gerilimlerin içinde boğulduğu iki durum var. Ya çok klişelere saplanıyor ya da 'süpriz' final için bütün filmi harcıyor. Taking Lives, bu ikisinden de sıyrılarak (hafif çiziklerle) kaliteli bir polisiye olmayı başarıyor bence. Filmin ismi olan 'hayat çalma' konusuna çok açıklık getirememesi, finali ile bazı anlatılanların çelişmesi gibi küçük 'teknik' hataları da olsa; Angelina Jolie'nin kusursuz performansı (özellikle sonlardaki asansör sahnesi ve finali), klişelere nerdeyse hiç başvurmaması, Philip Glass'ın müzikleri (The Hours'da da süperdi), temiz ve kaliteli görüntü çalışması ile, çok parlak geçmeyen yaz dönemi için kesinlikle iyi bir seçim.
filmde angelina jolie’nin olduğunu duyunca farklı bir şey olabileceğini sandım ancak sıradanlıktan kurtulamayan bir film olduğunu seyredince anladım.sonu idare ederdi
ben filmi beğendim özelliklede giriş sahnesini ve sonunu çok beğendim iyi kurgulanmış bence boş vaktiniz varsa izleyin özellikle de polisiye-gerilim filmi sevenlerin kaçırmaması gerekiyor.7/10
D.J.Caruso iyi bir film yapmak istemiş,bu belli.Ama her şeyi eline yüzüne bulaştırmış.Hele o sanki sürprizmiş gibi gösterilen finalini (artık kim tahmin edemediyse) hiç sormayın.