yapıldığı yıla göre gerçekten çok başarılı bir yapım.korku komedi türünün bencede en iyilerinden.tv de izlediğimde eskiden baya keyif almıstım çok eğlenceli bir film..
yapıldığı yıla göre gerçekten çok başarılı ve harika bir korku-komedi örneği...günümüzde çekilen birçok korku-komedi türü saçmalığından kat kat daha iyiydi bence...şimdi izlerseniz ne kadar zevk alırsınız bilmiyorum ama ben ilk izlediğimde çok beğenmiştim.8/10
Hayatımda izlediğim en komik ve şeker korku filmi. Çocukluğumun filmlerindendir. 90’lı yıllar boyunca televizyonlarda defalarca oynamış, defalarca izlemişimdir. Gremlinler çok şeker yaratıklar.
bana göre joe dante nin en güzel filmi...gremlinleri çocukluk zamanımda ilk olarak izlemiş ve çok etkilenmiştim,bu etken korku değil benim acımdan komedi olmuştu gremlinlerin dönüşmeden önceki muhteşem halleri hala beyinim bi ucunda bulunmaktalar..:Dkalıcı filmler hep konuşulur..!
Sinema sadece gerçekler temelinde ilerleyen ve düşündürme gayesi olan bir sanat değildir.Tamamiyle kafa boşaltmaya yönelik,kimi zaman sürrealist olabilen ve amacını keyifli dakikalar yaşatmaya adamış filmler de olmalıdır.İşte dediğim kalıplar içerisine yerleştirebileceğimiz bu 80’ler nostaljisi,tatlı film ,benim başucu filmlerimden biridir...