Gremlinler
4,1

okaliptus80
okaliptus80

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Sinema sadece gerçekler temelinde ilerleyen ve düşündürme gayesi olan bir sanat değildir.Tamamiyle kafa boşaltmaya yönelik,kimi zaman sürrealist olabilen ve amacını keyifli dakikalar yaşatmaya adamış filmler de olmalıdır.İşte dediğim kalıplar içerisine yerleştirebileceğimiz bu 80’ler nostaljisi,tatlı film ,benim başucu filmlerimden biridir...
ismet-ar
ismet-ar

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya çok küçükken izledim süperdi artık izleyemiyorum ne cd si war ne de tv de gösteriyo:(((( mükemmel çok güzel hiç sıkmıyo
miroozkan87
miroozkan87

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bana göre joe dante nin en güzel filmi...gremlinleri çocukluk zamanımda ilk olarak izlemiş ve çok etkilenmiştim,bu etken korku değil benim acımdan komedi olmuştu gremlinlerin dönüşmeden önceki muhteşem halleri hala beyinim bi ucunda bulunmaktalar..:Dkalıcı filmler hep konuşulur..!
fearless
fearless

5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çocukluğumda izlediğim bir film,yani filmi bütünüyle hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çok güzel bir filmdi ne yazıkki hiç bir tv kanalında göremiyorum.
karizmatik062915
karizmatik062915

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aciyip bi film yau
dawson-creek7
dawson-creek7

16 Ekim 2003 tarihinde eklendi
işte iyi bi film.ama niye korku yazıyo onu anlamadım bence fantastik korku yazsalar daha ii olurdu..ama güzel.
Serko-Dayy
Serko-Dayy

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence tür olarak fantastik filmin yapıtaşlarından.gerçektende güzel bir film.hiç sıkılmadan izlenilen bir film.izlenmesi gereken bir film.
kiminist
kiminist

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çocukluğumuzun klasiklerindendi. sonraları çıkan furbyler bna nedense hep onları hatırlatmıştır. =)
kisskiss-bangbang
kisskiss-bangbang

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli,sıradışı ve güzel bir film.çocukluğumda seyretmiştim ve çok beğenmiştim.korkmuştum da o yaratıklardan.geçen aylarda bir tv kanalında yeniden izleme fırsatı buldum ve sadece çocukluğumda izlediğim güzel bir film olmadığını,her zamanın güzel bir filmi olduğunu anladım.gizmo çok sevimliydi,ama ben yaratıkları da sevimli buldum.tabi bu yaşımda izleyince.her yeri dağıtıp insanlara zarar verdikçe nasıl da çılgınlar gibi eğleniyorlardı
lotusflower
lotusflower

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
çocukluğumdan aklımda kalan, izlerken keyif aldığım en iyi film desem abartmış olmam sanırım, keşke tv de tekrar izleyebilsem...
puduhepa87
puduhepa87

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Biri korku mu dedi???Arkadaşlar çocukken en eğlenerek izlediğim filmlerden biriydi izleyin yaa çok tatlılar!!!
Zeynel şimşek
Zeynel şimşek

26 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
dönemin önde gelen filmlerinden bitanesi helede o dönem çok yaratıcı filmler yoksa bu film gerçekten keyifli ve ilginç