Fahri07
26 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
orta yaşlı bayanlara hitap eden basit bi aile filmi.filmi sırf sandra için izledim ama film çok sıkıcı olduğu için yarıda kapatmak zorunda kaldım.iyiki sinemada izlememişim.çünkü zaman ve para kaybı...
Müthiş bi film müthiş bi hikaye ashley judd ın en güzel filmi diyebilirim hatta sinemada gittim ilk başlarda anlayamadım olayı ama sonra çok hoş bi kurgu çıktı ortaya zaman kaybı kesinlikle değil
fionunula flanagan gibi bir oyuncuyu es geçemezsiniz herhalde... bir de aynına ellen burstyn'i koyun... ve üstüne üstlük bu bir kadın öykülü filmse... iyi ya da kötü... bullocklu diye ben de biraz ürktüm gerçi ama... flanagan'ın diğerleri'nden beri çok özlemiştim.... gideyim de antonia'nın yazgısını bir daha izleyeyim bari...
anne, kızlar ve kardeşler ve kardeşlikten öte arkadaşlar içerek güzel bi filmdi konusu güzeldi ama daha ii anlatılabilirdi. kurgusu yada replikleri daha ilginç olabilirdi... genel anlamda eglenerek izledim ama filmde eksik bişiler var gibi geldi bana... bunu biraz da olsa sandra kapatmayı başarmış diebilirim... ilk olarak sırf onun için izlemiştim fu filmi ama sonra gerçekten izlenebilir oldugunu anladım... kızlar bence bu filmi izlemeli :)
zzz.. idare eder ama keyif içn bile olsa izlenicek türden değil.. zaten 116 dakka.. sandra ve ashley judd buna rağmen başarılı bi performans sergilemişler..
çok ilginç bir konusu var kabul etmek lazım ama kötü olmadığınıda kabul etmek gerekiyor. Neticede bana ilginç gelen birşey daha var oda filmin Komedi / Dram olması ... iki tezat Komedi iyi Dram ne iş..?
bence çok keyifle izlenecek bir film.üstelik ders alınacak noktalar da var.boş bir film değil.Ben sandra bullock için seyrettim ama ashley judd da mükemmeldi.