The Good German
    The Good German hakkında görüşlerin ?

fragilegirl
    fragilegirl

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    George Clooney ve Cate Blanchett'ın müthiş oyunculuğuna diyecek laf yok.Cate çok karizmatik olmuş bu rolde.Gerek ses tonu gerek yürüyüşü bakışları harikaydı.George Clooney filmde habire dayak yiyen adamı oynuyor :)Ama sevdim oyunculukları.Eski filmlerin tadında olduğunu afişinden hissetmiştim,izleyince pekişti.Heyecanlı sahnelerde müziğin artan sesiyle tamamen klasiklere gönderme yapıyordu.Sürükleyici bir konusu olmasına rağmen sıkıcı olmaktan kurtulamayan bir film.Oyunculuklar ve verilen emeğin hatrına 6/10
    agasaka
    agasaka

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar tamam çok iyi değil belki ma yerden yere de vurmayın.EN azından cate blanchett müthiş oynuyo. ve de film o zamanın alçaklıklarını, çakallıkları iyi anlatıyo. bence izlenebilir bir film
    mistermaddog
    mistermaddog

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    oldukça iyi bir filmdi, george clooney ve cate blanchett'in oyunculuklarının yanı sıra tobie maguire'in spiderman'den sıyrılıp değişik bir rolle kendisini göstermiş olması gayet güzel bir olay. ayrıca oldukça da başarılı görünüyor.

filmin 1940'lı yıllara ait çekim tekniği, farklı bir şeyler yapmış denemez, zaten yıllar önce yapılan bir şeydi bu. ancak modern teknolojiyle çekilebilecekken böyle çekerek ikinci dünya savaşı dönemini bir belgesel gibi izliyormuş havası veriyor.
    cenklords
    cenklords

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    böyle bır senaryo nasıl harcanır ızleyın ve gorun arkadaşlar!!
    oyuncular fılmı kurtaramıyor bıle 3 puan oda yonetmen hatırına
    A-C-A-B-
    A-C-A-B-

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bu filmde izlemeye değer hiç bir şey yok. boşunuza paranızı ziyan etmeyin.
    sayns
    sayns

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
    tekdüze ..
    6OK
    6OK

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Ilerken sıkıntıdan patladağım, eski tip filmleri, o filmlerde ki oyunculukların taklit ediliği bir film olmuş.
    laleerol
    laleerol

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Açıkçası çok beğendim diyemem ama kendi içinde başarılı bir film.Filmin geçtiği döneme ilgi duyanlar zevk alabilir.
    udinarli
    udinarli

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filmin siyah beyaz olmasi ve birbirine giren iliskiler yumagindan kendinizi kurtaramamaniza ragmen izlenebilir bir film.
    r3volv3r
    r3volv3r

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filmin siyah beyaz oluşu özellikle hoşuma gitti.Filmde hoşuma gitmeyen clooney gibi karizmatik bir adamın süreki dayak yemesi =) Mükemmel bir film olmasada kötü bir filmde değildi.Şahsen ben izlerken sıkılmadım. 10 üzerinden 7 yeter.
    kallanba
    kallanba

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Yılın en iyi baş yapıtlardan birisi bu izlerken gerçekten bayıldım
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    The good german yılın önemli yapımlarından birisi, steven soderberg’in bir anlamda sinemaya yeniden dönüşü. Gerek film gerek oyuncu kadrosu bu seninin hayli iddalı filmlerinden birisini oluşturuyor. Zaten fragmandan da bazı seyleri anlayabiliyorsunuz. George clooney bu filmde cate blanchett için övgüler yağdırmıştı. Tobey maguiire ise spiderman rolünden başka yapacak çok seyinin olduğunu 2003 yılında seabiscuit ile kanıtlamıştı bu başarıyı the good german’dede gösterdiğine inanıyorum.Film 8 aralıkta kuzey amerika sinemalarında sınırlı olarak gösterime girmesi planlanıyor, 25 aralıktan sonra geniş gösterim amaçlanıyor ama filmin bizim ülkemize gelmesi biraz zaman alıcak gibi görünüyor.