film hakkında yapılan olumsuz yorumlara inanamıyorum gercekten..bence harika 1 film we aldıgı puana ya da hakkında yapılan anlamsız yorumlara katılmam mümkün degil.bu film için herkesle tartışabilirim bırakın sıkıcı olmasını 1 cok defa izledim hiç sıkılmadan.aslında klasik içi boş hollywood yapımlarının ya da recep ivedik ws.. türü sacmalıkların burada aldıgı yüksek puanlara bakarsak yapılan yorumlara we puanına hak werebiliriz aslında!..
Aman Allah'ım nasıl klişe bir film anlatamam. Biraz önce izledim. Başlarda iyiydi vayy be kimbilir neler olacak kadın izleri yok ediyor ama mutlaka bir iş, bir oyun var bunda, ne sürprizler yaşanacak derken... o da ne?! saçmasapan bir şekilde devam edip daha da saçmasapan bir şekilde bitiyor.
Ben filmde süpriz bir son falan göremedim.Eğer böyle bir son yoksa neden yalan bilgi veriliyor anlayamadım.süpriz bir son olacağını bilmesem daha fazla zevk alabilirdim.üzerinde biraz daha iyiy çalışılabilirdi.Goran Vijnic müthiş etkileyiciydi...