Kazara Zengin
    3,8
    Kazara Zengin hakkında görüşlerin ?

enesnail
    enesnail

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Adam Sandler ın oyunculuğu dışında pek de orjinalliği olmayan bir film. vaktiniz varsa izleyin hoşça vakit geçireceksiniz. uşak karekteri çok hoşuma gitti filmde. birde Adam Sandler ın yaşadığı kasabadaki masumiyet.
    denizilke2
    denizilke2

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    eğlenmek istiyorsanız ve zamanınız aşırı derecede yeterliyse ve de sinema keyfinden çok gülümsemek istiyorsanız ideal bir film, Adam sandler her zmanki gibi insanın dünyaya pozitif bakmasını sağlıyor, ama gayet gereksiz bir film :)
    Adam Sandler filmlerinde az da olsa sosyal içerik katıyordu bu sefer o da yok ona göre 6/10
    trkrts
    trkrts

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Konu olarak pek bi orjinalliği olmasada çok hoş sahneleri var...
    jordan85
    jordan85

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Klasik bir Adam Sandler filmi.Genel olarak filmi iyi buldum.Güldürmeyi başarıyor...
    muzur6
    muzur6

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    sadece komik okadar zaten bu filimide sadece gülmek için izlenir başka bir şey değil doğrusu.insan ayırdığı zamana acımıyor çünkü bunu gülerek hakkını alıyor.
    koktenersen
    koktenersen

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmi sadece Adam Sandler olduğu için izledim. Oyunculuğu gerçekten güzel. Film çok kötü değil; ama asbürt sahne çok. Yer yer komi sahneler var. Adam Sandler dışındaçok beğenmedim.
    Ertan Can
    Ertan Can

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bu filme kötü demek büyük hata olur. Adam yine bir numara. :) Hoş vakit geçirmek için izleyin..
    animeberker
    animeberker

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kötü yorumları anlayamadım ama bence çok güzel bir filmdi adam sandler ın oynadığı bütün filmler güzel oluyor.
    nu-mb
    nu-mb

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Büyük bir Adam Sandler hayranı olmama rağmen bu filme bayılmadım. Click, 50 First Dates, Big Daddy ve The Longest Yard bundan çok daha iyidir yani...
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bnce çok gsel bi filmdii harikaa
    potasyum
    potasyum

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bu film kemal sunal ile necla nazır’ın oynadığı çarıklı milyoner filminin tıpkısının aynısı.ama çok komikti.(yangından kedileri kurtarırken)
    manolyazubaroglu
    manolyazubaroglu

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    açıkçası bu filmi sadece adam sandler filmi olduğu için aldım..ama çok şaşırdım..tam bir hayal kırıklığı..
    gskaltay
    gskaltay

16 Mart 2006 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir film eğer bel altı espirisi olmadan bir film izlemek istiyorsanız ve çarıklı milyoneri beğendiyseniz kaçırmayın derim...
    Stanley-2
    Stanley-2

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    Akıllara zarar bir Adam Sandler komedisi daha. bu adamı tebrik etmek lazım, filmlerinin neredeyse hepsinde aynı komiklik derecesini bu kadar iyi tutturmasından dolayı. Sandler acaba filmlerindeki kadar saf mı? Yaptığı komikliklerin bir çoğunun yıllar önce gösterile gösterile bıktırılmış ve artık bayatlama sürecini geride bırakıp çürüme evresine çoktan girmiş. kimisine de espri demeye bile insanın dili varmayan saflıkta. bunların dışında kalan tek tük gülebileceğiniz durum komiklikleri mevcut. bunların da dışında ne oyunculuk, senaryo, yönetmenlik anlamında ne de teknik anlamda neredeyse hiç bir şey yok.Adam Sandler’ın filmlerini ben laf olsun diye izliyorum, ama özelliklede Amerika sinemaları dolduran seyirci için ne demeli bilemiyorum. bu adama böyle işlerle para kazandırmalarını kabullenemiyorum. Adam Sandler’i seven olduğu kadar sevmeyen de var benim bu adama çok da garezim yok ama, bıraksa artık bu filmleri, daha akıllıca, özgün işler yapsa. Kapasite var ama onun da böylesi hoşuna gidiyor herhalde. son olarak, yaw Winona Ryder’ın ne işi var bu filmde. filmi benim açımdan izlenir kılan belki de yegane unsurdu.(4)
    bisikletlikyz
    bisikletlikyz

3 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Gerçekten de eski türk filmlerine benzemiş Adam Sandler’in donmuş ayağı ilginç ve iğrençti :) EN çok güldüğüm sahnede uşakın ayağına vurduğunda Adam Sandler yaptığı mimiklerdi geri kalanıyla çok da fasla komedi diil romantiklik biras daa ağır basmış ama sıkılmadan izleenbilcek bir film