enesnail
15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Adam Sandler ın oyunculuğu dışında pek de orjinalliği olmayan bir film. vaktiniz varsa izleyin hoşça vakit geçireceksiniz. uşak karekteri çok hoşuma gitti filmde. birde Adam Sandler ın yaşadığı kasabadaki masumiyet.
eğlenmek istiyorsanız ve zamanınız aşırı derecede yeterliyse ve de sinema keyfinden çok gülümsemek istiyorsanız ideal bir film, Adam sandler her zmanki gibi insanın dünyaya pozitif bakmasını sağlıyor, ama gayet gereksiz bir film :) Adam Sandler filmlerinde az da olsa sosyal içerik katıyordu bu sefer o da yok ona göre 6/10
sadece komik okadar zaten bu filimide sadece gülmek için izlenir başka bir şey değil doğrusu.insan ayırdığı zamana acımıyor çünkü bunu gülerek hakkını alıyor.
Bu filmi sadece Adam Sandler olduğu için izledim. Oyunculuğu gerçekten güzel. Film çok kötü değil; ama asbürt sahne çok. Yer yer komi sahneler var. Adam Sandler dışındaçok beğenmedim.
Akıllara zarar bir Adam Sandler komedisi daha. bu adamı tebrik etmek lazım, filmlerinin neredeyse hepsinde aynı komiklik derecesini bu kadar iyi tutturmasından dolayı. Sandler acaba filmlerindeki kadar saf mı? Yaptığı komikliklerin bir çoğunun yıllar önce gösterile gösterile bıktırılmış ve artık bayatlama sürecini geride bırakıp çürüme evresine çoktan girmiş. kimisine de espri demeye bile insanın dili varmayan saflıkta. bunların dışında kalan tek tük gülebileceğiniz durum komiklikleri mevcut. bunların da dışında ne oyunculuk, senaryo, yönetmenlik anlamında ne de teknik anlamda neredeyse hiç bir şey yok.Adam Sandler’ın filmlerini ben laf olsun diye izliyorum, ama özelliklede Amerika sinemaları dolduran seyirci için ne demeli bilemiyorum. bu adama böyle işlerle para kazandırmalarını kabullenemiyorum. Adam Sandler’i seven olduğu kadar sevmeyen de var benim bu adama çok da garezim yok ama, bıraksa artık bu filmleri, daha akıllıca, özgün işler yapsa. Kapasite var ama onun da böylesi hoşuna gidiyor herhalde. son olarak, yaw Winona Ryder’ın ne işi var bu filmde. filmi benim açımdan izlenir kılan belki de yegane unsurdu.(4)
Gerçekten de eski türk filmlerine benzemiş Adam Sandler’in donmuş ayağı ilginç ve iğrençti :) EN çok güldüğüm sahnede uşakın ayağına vurduğunda Adam Sandler yaptığı mimiklerdi geri kalanıyla çok da fasla komedi diil romantiklik biras daa ağır basmış ama sıkılmadan izleenbilcek bir film