Ortalama puan
3,4
156 Puanlama
Kesişen Yollar hakkında görüşlerin ?
5,0
10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sert ve gerçekci bir dram olmuş. Berry, Oscar ı haketmiş bence.
3,5
14 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Tam adına uygun bir film kesişen başlar sıkıcı ama sonradan biraz hareketleniyor,oyunculuklar çok güçlü halle berry başta tabiki finali daha etkileyici olmalıydı.Dram yönü çok ağır basıyor ve filmin içindeki tüm hareketler neredeyse doğal bu da filmi güzelleştiriyor,izlenir
4,0
23 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Halle'nin oscarı hakettiğine inandığım bir diğer filmi daha. Filmin konusu baskı altında yetişen bir babanın aynı baskıyı kendi oğluna uygulaması ve hüsran bir sonuçtan sonra kendine farklı bir yol çizmesi. Ancak bu konunun içinde öyle ağır eleştiriler yapııyor ki hayata dair. Irkçılık bunun başında geliyor.
3,5
12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesine izleniyor ama kendine hakaret edercesine konusundan sapıp saçma bi seyirliğe dönüşüyor.Yinede Halle Berry iyi oynamış, boş vakit değerlendiricisi türünde dram olmayasıca bir dram.6/10
4,0
7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Irkçılık eleştirisinden ziyade bu eksende bir hikaye anlatıyor Monsters Ball.Öyle çok sert cümleler kurmuyor,tahliller yapmıyor ama bir film olarak işini iyi yapıyor.Oyunculuklar üst düzeyde.Temposu bazı seyirciler için çok ağır gelebilir.Bu da klasik Hollywood yapımlarından olmayışının bir getirisi.
3,5
9 Kasım 2004 tarihinde eklendi
oscar aldığını duyunca bi şey sandım.film çok durgun bir de sonu sanki bitmedi gibi
3,5
9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmle ilgili yorum yazmadan önce, genelde başkaları ne düşünmüş, filmi nasıl bulmuşlar okurum. Hatta bununla da yetinmeyip profesyonel anlamda eleştiri niteliğine sahip yazıları da okurum bulursam. Elbette ki bir sanat eserinden, sinemadan, dileyen istediği sonucu çıkarır; kimi beğenir kimi beğenmez, çok normaldir. Monster’s Ball için de aynını yaptım, okudum yazılanları izleyenler neler düşünmüş diye. 'Film hakkında görüş bildirme' olarak nitelenemeyecek bazı çapsız ve cahilane yorumlar (!) bir kenara genel olarak beğenilen bir film Monster’s Ball. Kesinlikle ben de beğendim filmi...Monster’s Ball’ın benim beğendiğim en güzel yanından biri anlattığı sıradan fakat bir o kadar da sıradışı hikayesi. Dİğeri de oyuncuların ve özellikle de Billy Bob Thornton’la Halle Berry’nin performansları. Thornton’un tecrübesi ve yeteneği elbette ki tartışılmaz ancak karşısında oynayan Berry, itiraf etmek gerekir ki hiç de Thornton’dan aşağı kalmıyor. Daha önce de Halle Berry filmleri izlemiştim ama hiç buradaki kadar iyi oynadığına şahit olmamıştım (belki Things We Lost in the Fire bu kadar iyi oynadığı filmlerinden biri)...Aslında film gerçekten de çok güzel olmasına rağmen, itiraf edeyim ilk 40 dakika epeyce sıkıldım ağır tempodan. Ne zamanki Hank Grotowski acı bir olay yaşadı (evet bence de saklı kalmalı izlemeyen için) ve emekli olmaya karar verdi, o andan sonra filmde ciddi bir hareketlenme oldu. Sadece hareketlenmekle kalmadı film, benim açımdan bir o kadar da sürükleyici olmaya başladı...Gerçekten de hikayesiyle ve oyuncularının performanslarıyla izlenmesi ve dahası arşive alınması gereken bir film Monster’s Ball. Benim tavsiyem bu yönde ancak izleyip kendiniz karar da verebilirsiniz kuşkusuz :)))
0,5
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok gereksiz bir film pek çok boşluk ve açıklanmayan şeyler wardı çok da sıkıcıydı ayrıca ...
2,5
9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Billy Bob Thornton (Hank Grotowski) & Halle Berry (Leticia Musgrove) karakterlerinde harikalar yarattıkları monsters ball bir oyunculuk gösterisi adeta.dört dörtlük...
4,0
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmi heath ledger için izliyordum o yüzden konsantre olamadım.Hep joker rolü geldi aklıma nasıl ölür böyle bir aktör falan diyordum içimden.Filmin yavaş temposuna birde heath ledgerin filmde intihar etmesi eklenince filmi yarıda bıraktım.
3,5
12 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bişey dikkatimi çekti, Oscar ödülleri her yıl aykırı ve abartılı oyunculuklara gidiyor.. Nedense çok afedersiniz ama sevişme sahnelerini kuralsız çekenler bu ödülü alıyor.. Bu yılki oscar’da da aynı olay yaşandı.. İsterseniz bi araştırın.. Özellikle aktristler için konuşuyorum! Bence kidman tüm zamanların en iyi kadın oyuncularından!
1,0
12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok ama çok durağan ilerleyen bir film..zaten filmin hareketi filmin bitmesine yakın başlıyor:))
..bence tam anlamıyla bir zaman kaybı!!
3,0
8 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
güzel bir film ama abartılacak kadar aman aman bir film değil.billy bob thornton harika oynamış.halle bery de iyi ama oscarın halle berry e verilmesi tartışılır.
4,5
11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Konuşmadan sadece bakışlarla çok şey anlatan bir final. Dondurma yerken sevdiği erkeğin kimliğini tam olarak deşifre eden kadın tek bakışla tüm ilişkisini sil baştan gözünün önüne getiriyor ve nelerden vazgeçerek kendisini sevdiğini anlıyor. 'olduğu için' sevgi değil, 'olmana rağmen' sevgisini anlatan harika bir film. Oyunculuklar harika. Nefis bir sevişme sahnesi var; birçok filme örnek olabilir. Hiç sakınmadan sadece haz amaçlı ve sanki orada seyirci yokmuşçasına gerçekleştirilen bir sahne. Ve filmin duygusal bütünlüğü için çok gerekli. Adamın oğlunun ölümü ise çok sert. Sanki babasını değil seyirciyi cezalandırıyor gibi. İntiharı gereksiz bulan eleştiriler için şunu söyliyeyim: Major depresyon insana her şey yaptırabilir. Ölüm duygusuyla dolu bir insan intihar için hazırlık bile yapar. Anlatımda bir abartı göremedim. Her sahnesi düşündürücü, iyice analizlenirse umut dolu çıkarımlar yapılabilecek bir küçük başyapıt.
3,5
3 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
Kesişen yollar oyuncularıyla ön plana çıkan filmlerden biriydi.Fakat yine de öykünün yavan betimlendiğini söyleyemeyiz. Kesişen yolların önemi şüphesiz siyahi oyuncusuna kazandırdığı altın heykelcikten kaynaklanmakta fakat filmin içerisinde barındırdığı antifaşist öğeler de filmi sürüklüyorHalle Berry’nin aldığı oscar’ın her ne kadar politik olduğu söylense de ve bu her ne kadar doğru olsa da filmde güzel oynadığı da yadsınamaz bir gerçek.Billy Bob Thornton ise sanat adına ne yaptığından daima emin bir kişi olaraktan her zamanki gibi hoş bir performans sergiliyor.Hikayeye gelince film birazcık ağır tempolu ve bu ağır tempo aralara serpiştirilen ilk bakışta sürpriz gibi görünen fakat öykü içerisinde vazgeçilemez dönüm noktaları olan iyi pişmiş fakat çok da ses getiremeyeceği baştan belli bir hikayenin anlatıldığı bir film.Yani vasatı aşmış fakat çok iyi değil.***/*****Bol sinemalı günler
Daha Fazlasını Göster