cougarcop
20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
az önce cnbc-e de izledim filmi.yaş itibariyle mi bilmem bu tarz filmleri artık izlemiyorum.ama bu filmdeki sıcaklık beni ekranda tutmayı başardı. aslında film hem klasik romantik/komedi hem de içerdiği gerçek üstü gerçeklikle o kadar klasik değil. türü içinde iyi filmlerden ve kirsten dunstun çıkış filmi olması itibariyle önemli. 7/10
Sıcak biR fiLm Ama daha önce izLediÐim RomantiK komediLerden bir KarıŞım yapıLaraK biraZ da çaLaraK hazıRLanmıŞ. FazLa AmatöRCe. OyuncuLukLar Filme Göre Çok daha üSt düzeyde. Sonlara doÐruda saçmaLamaLar Çekim ve Senaryo hataLarı başGösterdi. yine de izLenebiLir 6/10
Ben romantik komedi film lerini çok severim ama bunu çok da beğenmedim.konu biraz her filmde beklenen bir konuydu.Buda sonunu ve film de neler olabilceğini baştan hemen anladığım için vasat oldu bence.