JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Christopher Nolan’ın yarattığı atmosfer tam anlamıyla kusursuz.Seyirciyi hemen içine çekiyor.Al Pacino ve Robin Williams için yorum yazmaya gerek yok zaten.’’Insomnia’’ izledikten sonra iz bırakan filmlerden biri.
Filmi yeni izlemye nail oldum film güzel ama ben daha çok şey bekliyordum ama orta karar bir film ama sadece oyunculuklar için izlenir özellilke Hılary Swank müthiş Al Pacinoya laf yok Robin Williams az gözüksede filmde her zamnki gibi süper bu film izlenir ama dedğim giib çok şey beklemde hata olur 7/10
film harika bir film öncelikle bunu sölemeliyim.ve bu filmi harika yapan tek ama tek unsur ise al pacino.eee al pacino da tek başına yetmiş de artmış bence filmi muhteşem yapmaya.ben kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.ii seyirler
al pacino ve robin wıllıms ın karşılıklı döktürdükleri film bence.çok güzel bir temposu var.hiç sıkılmadan sonunu acayip merak ederek izlemiştim.al pacino nun da o uykusuz halini gördükçe içim parçalanmışdı:)))))
Al Pacino nun uykusuz bir insanın ne kadar muhteşem oynayabilineceğini gösterdii sadece oynucuların performansı için bile izlenilecek film. idealist biriyseniz asla doğrudan sapmayın...saparsanız böle oluomuş işte:)
Bu filme kötü diyenin bir daha izlemesi gerekir filmim mekan ve kamera açıları on numara bıraz klasik bir sanaryo gibi gözüksede ters kurgusu var dikkat cekici alpacino filmin yıldızı ve uykusuzluk cekiş sahneleri gözlerinin küçülmesi ile o piskolojiyi verebilmesi filmi basarılı cıkarıor gercekten alpacino döktrüor bu filimde robin wiilams ın yerıne daha urkutucu bır karekter yer alsaydı filim on numara olurdu bence BİLdiğin YOLdan SAPma da filmim anektoduydu...
Film o kadar başarılı değil oyunculuklara tek kelime edemezsiniz tabiki ama zaten anlıcağınız gibi film seneryosuyla çok bişey vadetmiyor ve bence en önemlisi böyle bir kadroyu topluyorsanız film olarak ta insanlar sizden daha iyisini bekler 7/10
Cristofer Nolan’nın ilk ticari filmi;ortaya gayet izlemesi keyifli bir film çıkmış.Psikolojik gerilim-polisiye öğeleri barındıran film Pacino’nun önderliğinde iyi performanslar da barındırıyor.İyi bir polisiye-gerilim filmi