erentos
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tam Sandra Bullocka göre bir romantik-komedi olmuş. güzel ve hoş bir filmdi romantik-komedi severlere, özellikle Sandra Bullock hayranlarına duyurulur. hiç vakit kaybetmeden izleyin bence.
benim çok beğendim aşk filmlerinden biri tv de her başladığında benimde sıkılmadan izlediğim filmlerden biridir.bence aşk filmleri sevenlerin izleyeceği çok güzel bir film.10/10
romantik komedi türünün bütün klişeleri ustalıkla kullanılmış.ouncular yan yana gerçekten güzel duruyor bu tarzı çok sevmem ama bu film gerçekten ustalıkla hazırlanmış hoş bir film tavsiye ederim
bir film televizyonda her gördüğünde mi izlenir? benim şahsen hababam sınıfı efsanesini saymazsak eğer sen uyurken için yaptığım eylem. bir film, özellikle de bir aşk filmi bu kadar güzel olamaz ve hiç bir filmde aşk bu denli güzel anlatılamaz. içinizi ısıtacak, kıpır kıpır ve içten bir film, sıcacık.tartışmasız hayatımda izlediğim en güzel aşk filmi.
lisede izlediğim filmlerden birisi.. çok beğenmiştim, bulabilsem yine izlemeyi çok isyerim.. son repliğide aklımda : 'peter jack'e ne zaman aşık olduğumu sordu.. bende sen uyurken dedim :)'
Günümüzde kendini sürekli tekrarlayan romantik komedi filmlerinden sıkılanlar için, bittiğinde insanın hayatında yer eden bir film. Türün en çok sevdiğim filmi. 10/10.
kendini tekrar tekrar izlettiren ender filmlerden biri filmin methini çok duymuştum bulmam pek kolay olmadı ama sonuna kadar emeğime deydiğini farkettim....sandra bullockun biçok filmini izledim ama içlerinde engüzeli bu galiba...şiddetle tavsiye ediyorum romantik türünden hoşlananlara...8/10
şimdiye kadar izlediğim en iyi romantik komedi..inanılmaz sıcak bir film, bu yorumu hollywood yapımı klasik romantik komedilerden hiç hoşlanmayan biri yapıyor, dikkate alın derim.
hayatımda izledigim en ii romatik-komedilerden birisiydi. konusu, senaryosu, oyuncular fln süper çok hoşuma gitti... ilk deva ben de atv de gece 2ye kadar izlemiştim filmi üstelik ertesi gün sınavım olmasına ragmen kopamamıştım filmden :) izlemeyenler gerçekten çok şey kaçırmışlaa... şiddetle tavsiye ettiğim nadir filmlerden biridir diorum :) ayrıca bu film sandra bullok'a çok yakışmış rölünü tamamıyla hakkını verdigini söyleyebilirim :) 10 üzerinden 100 :P
Bu filmi gece yarısı tv'de izlemiştim. O kadar çok büyülediki beni sabah okula gittiğimde ilk işim kız arkadaşıma filmi anlatmak olmuştu. Ne hikmetse onun da yaptığı iş benimkinin aynısıydı. İzlemeyenler için söylüyorum izleyin pişman olmassınız, özellikle romantik komediden hoşlananlar.....