Ortalama puan
4,2
375 Puanlama
Cezalandırıcı hakkında görüşlerin ?

44 Kullanıcı yorumları

5
8 Eleştiri
4
19 Eleştiri
3
11 Eleştiri
2
6 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
5,0
25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Etkisi hâlâ süren, SLY aksiyonlarından. Wesley Snipes ın, Simon Phoenix karakteri, eğlenceli kötülerden.
4,0
22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim aksiyon sahneleri falan hepsi güzel olmuş filmin en büyük artılarından biri çok zengin olan oyuncu kadrosu.Film bu puanı bence kesinlikle hakediyor gayet başarılıydı izlemeyenler bu filmi izleyerek sıkılmadan vakit geçirlebilirler.8/10
4,0
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Stallone’yi çok severim.Bu film de çok iyiydi.
3,0
16 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Stallone'nun 90'lardaki en iyi iki filminden birisi (tarz olarak alakası yok ama diğeri Copland'di). Snipes tam bir çizgi roman kötüsü (villain) olmuş bu filmde. Stallone her filmindeki gibi aksiyon adamı. Filmin sonlarında ise aksiyondan sosyolojiye geçiş yapıyor :)
5,0
14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hakkaten çok süper film...
4,0
2 Mart 2011 tarihinde eklendi
Gelecekte bu tür yaşamak ne iyi olurdu, düşünsenize hiç bir şey bilmiyorlar geçmişe ait ve onlara kendi kurallarınızı öğretiyorsunuz :P

Tuvalet için istiridye kabuğu kullanılması garip gelmişti ve hala anlayamıyorum nasıl kullanıldıklarını xD

9 / 10 lise dönemlerimin en iyi filmlerinden :))
3,0
16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İlgi çekici konusu ve iyi aksiyonu olan bir film...
3,0
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hadi ya! Yazılanlar çok ilginç. Kült film!!’ Bu dediğiniz kül film olmasın sakın.
3,5
10 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir macera. Kola ve cips ile...
2,5
10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
2 oyuncuyu da pek sevmem acıkcası ama bu film cok güzel olmus ya senesine göre cok cok iyi bir film konu olarakta güzel bir ara tvde cok cıkıyordu ama şimdi rastlamıyorum denk gelirseniz kaçırmayın.
4,0
30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
finale kadar temposunu hiç düşürmeyen eli yüzü düzgün bir aksiyon - bilim kurgu filmi.Stallone hayranları için ise bir hazine değerinde..
2,5
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Rocky ve Rambo - 1 hariç Stalloneye ve Sandra Bullocka da oyunculluk anlamında bir türlü ısınamadım.Geçen tv de seyrettim filmin çekim yılına göre 2032 fena tasarlanmamış ama oyunculuk çok yavandı özellikle Sandra sempatik olayım derken çok itici olmuş. Filmde bence Wesly Snipe de olmasa hiç çekilmiyecekti...
3,0
25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Stallone’un yıldızının parladığı ve de Snipes’ın kendisini göstermeye başladığı yıllara denk gelen bir zamanda çekilmiş bir film. Filmin aksiyon kısmı çok başarılı olsa da senayo ve kurgunun basitliğinden film vasatı aşamıyor. Sandra Bullock da ayrıca 'Speed'den önce boy gösteriyor. Buradaki puanına aldanıp büyük beklentiniz olmasın. 6/10
5,0
19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bence bu film her yönüyle bir başyapıt.ne matrixler nede diğer muhteşem filmler bu filmi sollayamazlar benim gözümde.filmin vcd sini 5 yıl önce aldım 5 yıldır sürekli izliyorum ve hala bıkmadım.stallone ve ve snıpes dışında çoğu ünlü oyuncuyu bu film sayesinde tanıdım.o zamanlarda nasıl bu kadar mükemmel bi film yapmışlar hala şaşıyorum.film hakkında bazı araştırmalar yaptım.mesela;simon phoenix rolü için jackie chan düşünülmüş ama chan oynamayınca bu defa wesley snipes uygun görülmüş ve snipes oynamış ve tabii harika bir performans sergilemiş.bu arada diğer oyuncularıda kutluyorum.gelelim filmin senaryosuna bence ustaca tasarlanmış.yoksa bu kadar etkileyebilirmiydi izleyicileri.geleceğe uyarlandığı için çok etkileyiciydi.o zamanda arabalar farklı yemeklerde dahil birçok şey yasak(sevişmek,öpüşmek,tuzlu ve acılı yiycekler,sigara,içki vs.)zaten çavuş spartan’ı çileden çıkaranda bu oldu.sonunda açlığa dayanamadı ve yeraltı krallığından fareburger yemek zorunda kaldı:)her neyse devam edelim telefonlar görüntülü,ev ve ofis kapıları otomatik,herşey sese ayarlı,bilgisayarlar hareket halindeki aracın yerini bile tespit edebiliyor vs.1996 ların acımasız suçlusu simon phoenix sayısız suçtan sonra nihayet ünlü polis çavuş john spartan tarafından tutuklanarak dondurulur.yalnız son karşılaşmasında phoenixin oyununa gelen spartanda phoenixin öldürdüğü 30 sivili öldürmekten tutuklanarak o’da dondurulur.yıl 2032 olmuştur ve o dönemdeki şehrin kurucusu dr.raymond cocteau kendisine inanmayan ve itaat etmeyenleri yerin altındaki kanalizasyon sistemlerine tıkmıştır ve liderleri olan edgır friendly’i öldürmek istemektedir.bunun için en mükemmel aday olan phoenixi rehabilite ederek dondurulduğu hapisten kaçmasına yardım eder.o dönemin polisleri phoenixle başa çıkamazlar ve onu yakalayan polisi yani spartanı onu yakalaması için serbest bırakırlar.spartan üstün zekası ve cesareti sayesinde hem phoenixi yakalayacak hemde dr.cocteanun hain planını öğrenip onunla hesaplaşacaktır.tabii spartan yalnız değildir nazik ve kibar teğmen lenina huxley ona yardım eder.böylece phoenix ve dr.cocteaunun saltanatı sona erer.ne diyebilirimki oyunculuk mükemmel,senaryo mükemmel.tabii bazı çekim hatalarıda var filmde mesela;filmin sonlarına doğruspartan phoenixi öldürdükten sonra kaçarkenüzeri buz tutmuş demir parmaklıkları eliyle iterek kırıp gitti.belki içide donmuştu diyeceksinizama sonuçta o demirdi donsa bile.diğer bir vasatlık ise spartan phoenixi dondurarak öldürdü.bence bu bir hayal kırıklığı oldu.sanki gücü yetmemişte öyle bişeye başvurmuş gibi.onu kendi gücüyle öldürmesini isterdim.ayrıca sandra bullocka o saç şekli inanılmaz yakışmıştı.filmin çoğu sözleri ezberimde olup bazen arkadaşlar arasında espri yaptığım bile oldu.anlıycaanız bu filmin resmen hastası oldum.her neyse daha fazla uzatmayalım.keşke ikincisinide çekselerdi ama çıkmadı.bu durum beni üzdü:(herkese izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.iyilikler:)
3,5
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Konusu bana cok degişik gelmişti izlenebilir 7/10
Daha Fazlasını Göster