2,8
Mustafa hakkında görüşlerin ?

20 Mart 2025 tarihinde eklendi
Do you need help recovering funds from companies that stole them from you in form of investment but you got nothing in return, the best help i recommend is brillianthackers800@gmail.com, they are reliable trust me i am speaking from experience, Whatsapp no: +14106350697 is one of their contacts also, go get it.
13 Mart 2025 tarihinde eklendi
Personal growth is important for achieving success in life. All these words were shared with me by Lord Meduza, who performed a spell reading for me and created a lottery spell that turned me into a lottery champion of $112 million here in Arizona. Within 48 hours of adhering to all of Lord Meduza's divine instructions, he granted me the chance to use the divine lottery numbers to enter the lottery after I bought my ticket in Tempe. A week later, I was informed that I had become the fortunate Jackpot winner of the game, and this was all made possible by Lord Meduza. Kindly express my gratitude to him for his impactful words and actions. For a transformative opportunity, contact him via
Email: Lordmeduzatemple@hotmail.com
Call/WhatsApp: +1 807 907 2687
You can also search him on Facebook via: Lordmeduzatemple
15 Kasım 2024 tarihinde eklendi
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

14 Kasım 2024 tarihinde eklendi
bu yaşıma (53) kadar çocuğumla seyrettiğimiz en kötü senaryo en kötü seslendirme en acısı bu filmin MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü anlatması bence hemen yayından kaldırın
14 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Mustafa filmini 85 kişilik bir öğrenci grubu ile izlemeye gityik. Çocuklar sonuna kadar izlemek istemediler.Filmin sonuna kadar uyuyanlar oldu. İlkokul öğrencileri için uygun degildi.Daha ilgi çekici ve güzel hazirlanabilirdi. Teşekkür ederim
12 Kasım 2024 tarihinde eklendi
İnanın burada anlatıldığı kadar kotu değil (öğretmenim) papaz sahnesinin kötü amaçlı olduğunu da hiç zannetmiyorum lakin film 5+ bildiğin 10+ 13 A olması gerek
10 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Bi animasyon film bu kadar mı berbat olur. Animasyon demeye de bin şahit ister zaten, görüntü kalitesi, seslendirme, garip karakterler. Hangi saçmalığı sayayım bilemedim. Bari Ulu Önderimizi bu rezilliğe bu beceriksizliğe bulaştırmasaydınız. Konu desen zaten yok, 2 saatlik film Atatürk'ün hayatını anlatan bir kitabın ilk iki paragrafından ibaret. 1,5 saat sonra Mustafa yeni karga kovalamaya başlamıştı, gerisini siz düşünün. Yapay zekaya Atatürk'ün çocukluğunu anlatan bir video oluştur de, inan 10 misli daha güzel bir şey çıkar ortaya. Yorulmasam daha yazardim da neyse... BERRRRBAT....
10 Kasım 2024 tarihinde eklendi
film güzel ama burdan izleyemiyorum oturumum açık ben filmi sinemada izledim burdan izleyemiyorum şunu düzeltin yaa
8 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Çok çok çok kötü sıkıcı akıcı değil seslendirme görsel hepsi kötü mustafa kemal Atatürke yakışmayan bir film olmuş
7 Kasım 2024 tarihinde eklendi
İzlediğim enn enn enn kötü film, en kötü animasyon. Görsel efektleri berbatttt seslendirme çokk kötü, hikaye iğğrenç. 100 lira falan bütçeyle adını Atatürk koyalım da para kasalım diye vizyona sokmuşlar. Daha kötü bi yapım şimdiye kadar hiç olmadı.
31 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Ben bu kadar kopuk bu kadar kötü bir hikaye daha önce seyretmemiştim. Mustafa Kemal Atatürk ü çocuğuma sıradan bir insan bile daha güzel anlatırdı tamam ilk başlangıç güzel ama sonuç yok neden büyüdüğünü çok iyi bir asker çok iyi bir komutan ülkesine vatanına bir çok yenilik getirmiş başöğretmen cumhuriyeti ilan etmiş tüm bu haklara sahip oluşumuzu onun zekasına ve ona inanan askerlerine halkına borçlu olduğumuzu vurgulayabilirdiniz yani sadece Mustafa’nın doğumu ve okullara gitmek istemeyen bir imajı varmış gibi gösterilmiş 5.5 yaşında ki oğlum bana Atatürk okumak istememiş mi okulu sevmemiş mi koşu yaparak asker olmuş değil mi diye sordu keşke bu filme gitmeden önce yorumları okusaydım ve Atatürk ü kullanıp para kazandırmasaydım.Cumhuriyet bayramında böylesine bir film çıkarmasalardı keşke ..
31 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Atatürkü çok yanlış anlatan saçma bir film. Özellikle çocuklar izlememeli. Bu filmi yapanların papaz dostluğu var sanırım her sahnede papazlar var. Sanki bilerek çocuklar izlesin de yanlış bilsin der gibi bir film. Kızıl hafız'In torunu Atatürk'ün ne hafızlığından ne Kemal ismini alışından hiç bir şey bahsetmiyor. Çocuklarda sıkıldı zaten sıkıcı akıcı olmayan düşük bütçeli proje filmi sanki.
30 Ekim 2024 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film çok eğlenceli öğretici çocukların çok hoşuna gitti gururla izledik
29 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü, yani sırf Atatürk adı üzerinden para kazanmak için yapılmış, pişman olduk gittiğinizde, manasız bir gilm
29 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İsminin hakkını asla veremeyen görüntü kalitesi yerlerde olması bir yana hikaye çok çok kötü.
Bir sahnede Mustafa çocuk yaşta silahla Ateş ediyor.
Sinemadaki çocuklar anne bak çocuklar ateş edebiliyor diyor. Böyle mesaj veren Mustafa’nın hiçbir özelliğini anlatamayan bir film