burak-kalyoncu
22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filme bu kadar puan nasıl verildi gerçekten hiç anlamadım!!! bence çok sıkıcıydıııı sonu başından bellli oyuncular çok yeteneklii ama bencee bu filmdee harcanmışlarr kesinlikle tavsiye etmiyorum
Filmi aldığı sinepuanı ve de gördüğüm yorumların hepsinin olumlu yönde olmasından dolayı büyük bir hevesle kardeşimle izlemeye başladık. Film yorumların tam tersine izlediğimiz en sıkıcı filmdi, hatta bir ara baygınlıktan ikimizi de kaşıntı tuttu. Filmi, hadi şimdi bir şeyler oldu-olacak diye beklerken bitti. Film benim için tam bir fiyaskoydu. Yönetmenin ne vermek istediği de belli değil. Bir şeyi yapabilmek için önce onu istemek gerekir gibi çok basit ve herkes tarafından bilindik bir ana fikir üstüne filmi kurması, bunu da saçma sapan örneklerle anlatmaya çalışması filmin havada kalmasına neden olmuş. Ayriyeten filmde Johnny Depp in oynadığı karakterin dışındaki herkes aklı başında laflar etmesine rağmen, bu karakteri mantıklı bir şekilde uyarmaya çalışan herkes filmde kötü adam olarak gösterilmeye çalışılması da ilginç. Ayrıca bence kullanıcılar içinde büyük bir Johnny Depp hayranlığı var sanırsam, çünkü en azından bu filmde biz kayda değer bir oyunculuk kesinlikle göremedik. Filmi izlememin bir diğer nedeni olan forumdaki bu Johnny Depp fanatikliğini hala anlaşmış değilim. Son sözüm filmi kesinlikle tavsiye etmiyorum, fakat sinema severlerce izlenmesini istiyorum. Çünkü film anlamsız bir şekilde hak ettiğinin çok üstünde aldığı puan ve olumlu yorum sayısının azalacağını umuyorum, böylece bizim gibi puan ve yorumları önemseyip film seçen insanlarda hüstana uğramaz.
Doğduğumdan beri ne kadar film izledim bilemiyorum ama sonuna kadar gelemediğim film 3 adettir efendim 1)Ed Wood 2)Eternal Sunshine of the Spotless Mind 3)Finding Neverland Analiz: Filmlerin ikisinde Johnny Depp,ikisinde Kate Winslet oynamış ancak Finding Neverland de ikisi birden oynamış Sonuç:Hmm... Aslında beğendiğim oyunculardır ancak oynadıkları filmler bana ters gelebiliyor
Senaristlerin kendi işlerini anlatması da itici gelir bana kolaycılık sayarım Olmamış 10 üzerinden 2 o da başrol oyuncuları için