Mükemmel bir film..Bu kadar etkileyici olacağını hiç tahmin etmemiştim..Filmde öyle sahneler varki hepsi ayrı bir anlam,ayrı bir duygu yüklü..Gerçekten harika..Johnny Depp ise her zaman olduğu gibi..Büyük usta bizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor..Kate Winslet faktörünüde unutmamak gerekir tabiki..10/10
Film çok güzel. Zaten 1 oscar'ı(en iyi müzik) ve bunun dışında en iyi film dahil 6 dalda oscar adaylığı olması da güzel olduğunun bir kanıtı. Filmin senaryosu, müzikleri, görüntü yönetimi çok güzeldi. Kate Winslet'in performansını çok beğendim. Ve tabiki Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nda da oynayan Peter Pan rolündeki çocuk... Performansı izlenmeye değerdi.Jan A.P. Kaczmarek aldığı oscar'ı sonuna kadar hakediyor.
iii bir yapıt herşeyiyle. izlerken çocukluğunuza da gideceksiniz. johnny depp' e bir kez daha hayran kaldım. adeta bir hırçın çocuğun nasıl geri kazanılacağını da anlatıyor film.umudunu yitirmeden yazmaya devam eden ve buna herşeyiyle inanan bir tiyatro yazarını canlandırıyor depp.izlemenizi tavsiye ederim.
dehşet bir filmdi mutlaka ama mutlaka izlemelisiniz.johhny ve kate bir aradaydı!!süperdii!!!ayrıca freddie’yi de unutmamak gerek o da harikaydı ve her zmaan ki gibi çok şekerdii...
johnny diğer filmlerinde olduğu gibi bu filminde de izleyiciyi kendine bağlıyo oyuncuların performansları çok ii açıkcası çok güzel bi film olmuş izlemenizi tavsiye ederim pişman olmazsınız:)
mükemmel bi hayal gücü var filmde.oyuncular desen harika.hele o peter minicik boyuyla harikalar yaratmıs çarlinin çikolata fabrikasındada o oynuyordu gerçekten yine harika oynamıstı. kate winslet ve johnny depp varsa zaten .. =) kesınlıkle izlenir yani
yorumları okuyorum da kimse filmdeki kücük peter'ın oyunculuguna dikkat etmedimi?filmi izlemeden bu yorumu okuyan varsa filmi izlerken peterın oyunculuguna da biraz dikkat etsin.cocuk inanılmaz oynamıs
muhteşem bir film!! bu filmi nasıl daha önce izlemedim şaşıyorum:) film hakkında olumsuz tek bir şey aklıma gelmiyor...kesinlikle izlenmeli. bence tüm insanlara uyar bu film...izleyin;)10!