Düşler Ülkesi
    4,3
    Düşler Ülkesi hakkında görüşlerin ?

igidu
    igidu

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Az önce izledim ve beni çok ağlatan ender filmlerden biridir. Hiç olmadık yerde çok duygulandım. Mutlaka seyredin.
    osms

etkileyici bir filmmmmmm
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Beklediğimden çok farklı duygular yaşattı bu film bana, kesinlikle çok güzel duygular, izlerken çogu zaman gülümseme yüzümden eksik olmadı, ama annenin hastalandığı sahnelerde bende dayanamayıp agladım:( kesinlikle çok güzel duygular barındırıp yaşatan bir film, kaçırmayın derim.
    kennyd
    kennyd

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence süüüüüpeeeeeer bır fılm arkadaslar kesinlikle izleyin harika yaaa bır bırınden farklı iki ailenın nasıl kesiştiğini anlatıyor bir bakıma. bi de johnny her zamanki gibi gene döktürmüş
    i-just-wanna-live
    i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Film o kadar büyüleyici ki we bi de üstüne Johhny depp ekelenince seyredilmesi inanılmaz zewkli bi film çıkıo karşımıza
    fidelio82
    fidelio82

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    İlk başlarında çok sıkıcı bir film olacak izlenimi veriyor, johnny depp in hayal dünyasında canlandırdığı fantastik öykülerle dolu bir film heralde diye düşünüp sıkılmaya kendinizi hazırlıyorsunuz, ancak hikayenin gelişimi ve duygusal yoğunluğun artmasıyla daha etkileyici hale gelmeye başlıyor, sonunda da izlemeye fazlasıyla değermiş dedirtiyor. Bence Kate Winslet ve Julie Christie rolleri değişselermiş çok daha güzel bir film olabilirmiş. İlgi gösterilmeyen eş rolüne soğuk yüzlü kate, ilgi gösterilen kadın rolüne de julie çok daha uygun olurdu, julie duygusal sahnelerde mimiklerini kullanmada ayrıca daha başarılı (7,5/10).
    iste-budur
    iste-budur

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    yani ne denilebilirki?büyüleyici bir filmdi.anlaşılmazlık ve görsellik arasında giden bir başyapıttı benim için.johnny depp ve kate winslet zaten tadından yenmez iki oyuncu olunca hani insan pek olanak vermiyor kötü birşey olmasına.zaten öyle de değil.çok iyi,unutulmazbir klasik.budur=)
    selo-jin
    selo-jin

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    johnny deep yeterli galiba filmi izlemek için... rolünün hakkını vermiş hemde nasıl mükemmel
    blueviolet
    blueviolet

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Johnny Depp ile ilk tanıştığım;) film,oyuncular çok başarılı ama sonunda insanın ağlaması geliyor.Hüzünlü ama başarılı bir film.
    dolunay1903
    dolunay1903

27 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    çocuk oyuncularıda dahil olmak üzere herkesin rolünün hakkını verdiği süresi biraz uzun olmakla birlikte yinede izlenmeye değer bir film..ama kesinlikle hayal dünyası geniş masalsı filmlerden hoşlananlar için...
    fragilegirl
    fragilegirl

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
    "inanmazsanız başaramazsınız"
    filmin her karesinde çocukluğumun o muzurluk dolu günlerine döndüm.hani hayaller kurarız ya...o hayallerin bu kadar güzel ete kemiğe bürünebileceği hiç aklıma gelmezdi.filmin yapım aşamasını da izledim ve ewt teknolojiyi kullanmışlar ama gözümüzün içine içine sokmadan yapmışlar bunu.çok da güzel olmuş.film insanı gerçekten duygulandırıyor.bazı yerlerinde ağlamadan edemedim.dedim ya çocukluğumun her karesine gittim...kim bilir belki birgün,bizde
    inanırsak düşler ülkesine gidebiliriz ;)
    ahmetkeskinn
    ahmetkeskinn

11 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir film. Günümüzün sıkıcı hayatından insanı alıp götüren bu havayı çok güzel yakalamış. Zaten Johnny varsa sorun yok;) Ama dikkati çeken Winslett ın anne karakterini gayet güzel oynaması. İzlemeye değer değil, mutlaka izlenmesi gereken bir film.
    LarsVonTrier-2
    LarsVonTrier-2

9 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Film;ünlü masal kahramanı Peter Pan’ın yazarı James Barrie'nin hayat hikayesinden bir alıntı.. Bu alıntıdın gercekleştigi zaman dilimi ise ;bir çok defa kendisiyle tanıştıgımız Peter Pan’ın oluşma süreci..İlham perisine şiddetle ihtiyaç duyan bir yazarın bu ilhamı nasıl elde ettigi,bir masalın nasıl oluştugu, ' inanmak ' kavramının ne derece mühim oldugu..vs gibi kavramları yine masalsı bir dille anlatan bir film..İçinizdeki cocugun ne derce dışarı savrulması gerektigini bu filmi izledikten sonra karar vermeniz gerekir :) bir şeye ne kadar inanıyoruz? inanmak görmek mi? Hayallerimizin sınırı nedir? bu hayallerimiz bizden ne alıp götürür ne kazandırır? ne kadar cocuklaşabiliriz? cocuklaşmak kötü birşey mi?..gibi bircok soruya yanıtı verirken gözyaşlarınıza engel olmak gerekmeyebilir... 'hayalleriniz kadar varsınız'
    oscar1895
    oscar1895

25 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Fındıng Neverland, genelde biyografik basit bir öykü;özelde ise bir yazarın ruh hali, yüreğinde fırtınalar kopan bir adamın ruh hali; yıllardır tüm dünya çocuklarının hayallerini süsleyen, yatmadan önce annelerinden dinleyen ve sık sık sinemaya da konu olmuş Peter Pan’in yazarı James Barrie’nin sıcacık öyküsüne tanıklık edeceksiniz.Açılışta yazarın gözünde, seyircilerin yağmura tutulma sahnesinden tutun da James ve Peter’ın bankın üstündeki duygu yüklü diyaloğuna kadar seyirciyi bu sıcacık öykünün yazarının, sıcacık öyküsüyle karşı karşıya kalıyoruz.kaptan Hoock’ı çocukların büyük annesinden yola çıkarak yarattığını, Peter’ın hep yetişkin bir insan olma mücadelesi ilham perisi kavramını o kadar iyi özetliyor ki.Filmin atmosferi o kadar görkemli ki filmden bir dakika bile gözünüzü ayırmamanızı sağlıyor.Burda müziklerin sahnelerle uyumundan söz etmemek de haksızlık olur.Gelgelelim Johnny Depp’e...Bu kadar yakışıklı ve karizmatik ve aynı zamanda karakterlere bu kadar muazzam hayat veren pek az oyuncu vardır.Depp karakter yaratmanın ötesinde, yarattığı karakterlere ruh katıyor.Sözkonusu James karakterinin içinde kopan fırtınaları seyirciye aktarmakta hiç de zorlanmamış.Kate Wınslet’ın belki en iyi performansı değildi -bu şeref, Eternal Sunshine of the Spotless Mind’e ait-ama bu filmde Sylvia karakteriyle Depp’e çok iyi eşlik ettiğini görüyoruz.Dustin Hoffman’ın adını görenler filmde birşeyler beklemesin.Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Filmde çok az karelerde boy gösteriyor.Atmosfer yaratmadaki ustalığında görsel efektlerin başarılı bir şekilde kullanılmasının büyük bir etkisi var.İçinizdeki çocuğu dışarı vurmaya kararlıysanız bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.Ancak sözkonusu içinizdeki çocuğu dışarı vurarken ölüm ve ihtiras gibi kavramlarla da karşılaşacaksınız.Belki bu kavramlar size üzücü gelecektir.Kim bilir belki bir gün biz de var olmayan ülkeye yolculuk yaparız???