tolgacyrano
17 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film ruhunuzu okşarken bir yandanda duygularınız ve gözyaşlarınızı zorluyor hiç bitmesini istemediğiniz şekilde sizden ayrılıyor. Size kalanlar ise hayata dair mutluluk ve acı olsada tebessümün ve huzurun tadı damağınızıda kalıyor. 8,5/10
bi arasıkılmadım desem yalan olur ama sonralarda oldukça duygulandım. bende özellikle o son sahneyi çok sevdim.çok sevimli bi filmdi.ayrıca biyogrofik olması cabası
iii bir yapıt herşeyiyle. izlerken çocukluğunuza da gideceksiniz. johnny depp' e bir kez daha hayran kaldım. adeta bir hırçın çocuğun nasıl geri kazanılacağını da anlatıyor film.umudunu yitirmeden yazmaya devam eden ve buna herşeyiyle inanan bir tiyatro yazarını canlandırıyor depp.izlemenizi tavsiye ederim.
güzel bi filmdi.Johnny depp,kate winslet ve peter rolünde freddie highmore ii oyunculuk sergilemiş,özellikle filmin son sahnelerinde johnny depp le freddie highmore un karşılıklı sahneleri çook güzel bence kısacası tavsiye ederm filmi...
Ya film tamam güzel bir filmdi ama çok ölgündü. Rolü sanki Johnny Depp’e bir beden büyük gelmişti. Johnny Depp’i daha dişli, esprik karakterlerin adamı olarak gördüğüm için sanırım bu filmi beğenemedim nedense. Birde Peter Pan’dan uyarlanmış Kanca filminde Dustin Hoffman Kaptan Hook’u canlandırmıştı. Bu filmdede bir rolde oynuyor. Sanırım Peter Pan’ı çok seviyor. 10/7
tanrım mükemmel bir filmdi johnny depp ve kate winslet ikinizide çok seviyorum ağlamaktan gözlerim dışına çıktı ciğerlerim söküldü:(harukulade bir film filmi bittikten sonraodam evim mutfağım herşey bir başka göründü gözüme:) 1o tam puan ödüllerini sonuna kadar haketmiş sinemadan anlmayan abuşlar sırf yazmak için yazmayın insanları yanıltmayın..
Bu kadar beğenilmesi çok şaşırttı beni!Film çok sıkıcı.mantık hatalarıyla dolu bir film.Birçok konu havada kalmış.Ne romantizm var ne de yaratıcılık.zaman kaybı.
çok çok çok mükemmel bir film. johhny depp in oyunculğuna tekrar hayran kaldım bu filmde. aynı zamanda peter pan nin nası çıktığınada şahit olmak çok güzel bir duygu. filmin dram olduğu gözlerimden yaşların süzülmesiyle anlaşılır.
Filmi yeni izleme fırsatı buldum iyi diyolardı ama izlemeden bilemessiniz değilmi. Gerçekten harika bir flim beni çoçukluğuma güzel anılara götürdü emeği geçen herkese çok teşekkürler. Johnny Depp ve Kate Winslet ikisi harika oyuncular