Düşler Ülkesi
    4,3
    Düşler Ülkesi hakkında görüşlerin ?

tolgacyrano
    tolgacyrano

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Film ruhunuzu okşarken bir yandanda duygularınız ve gözyaşlarınızı zorluyor hiç bitmesini istemediğiniz şekilde sizden ayrılıyor. Size kalanlar ise hayata dair mutluluk ve acı olsada tebessümün ve huzurun tadı damağınızıda kalıyor. 8,5/10
    dr-
    dr-

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Kate Winslet ve sevgili Johnny Depp bu ikiliden kötü bir yapım nasıl beklenir ki zaten..Sımsıcak fantastik bir öykü..
    zlem93
    zlem93

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bi arasıkılmadım desem yalan olur ama sonralarda oldukça duygulandım. bende özellikle o son sahneyi çok sevdim.çok sevimli bi filmdi.ayrıca biyogrofik olması cabası
    angelusra-b
    angelusra-b

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    cok güzel... süper bir film kesinlikle izlenmeli ama sonu keske degişik olsaydı...
    gamze183
    gamze183

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    iii bir yapıt herşeyiyle. izlerken çocukluğunuza da gideceksiniz. johnny depp' e bir kez daha hayran kaldım.
    adeta bir hırçın çocuğun nasıl geri kazanılacağını da anlatıyor film.umudunu yitirmeden yazmaya devam eden ve buna herşeyiyle inanan bir tiyatro yazarını canlandırıyor depp.izlemenizi tavsiye ederim.
    Selma S.
    Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    güzel bi filmdi.Johnny depp,kate winslet ve peter rolünde freddie highmore ii oyunculuk sergilemiş,özellikle filmin son sahnelerinde johnny depp le freddie highmore un karşılıklı sahneleri çook güzel bence kısacası tavsiye ederm filmi...
    Ayse K
    Ayse K

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Ya film tamam güzel bir filmdi ama çok ölgündü. Rolü sanki Johnny Depp’e bir beden büyük gelmişti. Johnny Depp’i daha dişli, esprik karakterlerin adamı olarak gördüğüm için sanırım bu filmi beğenemedim nedense. Birde Peter Pan’dan uyarlanmış Kanca filminde Dustin Hoffman Kaptan Hook’u canlandırmıştı. Bu filmdede bir rolde oynuyor. Sanırım Peter Pan’ı çok seviyor. 10/7
    onderozturk2005
    onderozturk2005

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    tanrım mükemmel bir filmdi johnny depp ve kate winslet ikinizide çok seviyorum ağlamaktan gözlerim dışına çıktı ciğerlerim söküldü:(harukulade bir film filmi bittikten sonraodam evim mutfağım herşey bir başka göründü gözüme:) 1o tam puan ödüllerini sonuna kadar haketmiş sinemadan anlmayan abuşlar sırf yazmak için yazmayın insanları yanıltmayın..
    potasyum
    potasyum

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Kate Winslet'in beni büyülediği filmlerden bir tane daha.Ben çok beğendim.
    batikhan06
    batikhan06

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filmi ben hiç beğenmedim. Filmin sonunu zor getirdim, çok sıkıcı bir film, oscar a nasıl aday oldu anlamadım, 10 üzerinden 3 .
    uluzeus23
    uluzeus23

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Bu kadar beğenilmesi çok şaşırttı beni!Film çok sıkıcı.mantık hatalarıyla dolu bir film.Birçok konu havada kalmış.Ne romantizm var ne de yaratıcılık.zaman kaybı.
    si-ar
    si-ar

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Görselliği sıcaklığı ve anlatımı ile çok başarılı bir film
    egemak13
    egemak13

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film..sizi gerçek,çirkin dünyadan uzaklaştırmasını başarabiliyor
    Actor-Ums
    Actor-Ums

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok çok çok mükemmel bir film. johhny depp in oyunculğuna tekrar hayran kaldım bu filmde. aynı zamanda peter pan nin nası çıktığınada şahit olmak çok güzel bir duygu. filmin dram olduğu gözlerimden yaşların süzülmesiyle anlaşılır.
    sevil-kurtulus
    sevil-kurtulus

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Filmi yeni izleme fırsatı buldum iyi diyolardı ama izlemeden bilemessiniz değilmi. Gerçekten harika bir flim beni çoçukluğuma güzel anılara götürdü emeği geçen herkese çok teşekkürler. Johnny Depp ve Kate Winslet ikisi harika oyuncular