wentworthmiller-2
3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Başlarda sıkıcı gelen ancak ilerledikçe sizi içine alacak cok basarılı bir yapımdı Düşler Ülkesi..Cok üstün bir kadrosu;Jonny Deppnin ayakta alkışlanası bir performansı vardı.Cok sıcak,etkileyici ve içten bir ve masalsı senaryo...Rahatlatıcı bir anlatımı var filmin.Bu izlerken daha da keyif almamı sağladı ve filmi daha da gercekci kılıyor.Sizi kesinlikle tatmin edecek bu yönde...Tiyatronun başyapıtlarından olan Peter Panın öyküsü;onun yaşadığı küçük bir macera;.Hayal gücünün sınırsızlığı ,mutluluk ve daha bir cok sey..Tüm sadeliğiyle,gereksiz ve sıkıcı tüm unsurlardan kacınılmıs cok basarılı bir film.İzleyiciyi duygusal yönden kesinlikle etkileyecek,içine alacak bir film.Filmin sonu muhtesemdi;Gelisen olaylar,hayal dünyası ve dram cok etkiliyor insanı.Cok farklı duygusal,güldüren,sade,etkileyici sıcacık bir film..Kesinlikle kacırmayın bu filmi...
güzel film.çok sewdiğim 3 oyuncu başroldeler.masal tadında bir film.müzik,sanat yönetimi çok iyi.oyunculuk çok iyi herşeyiyle iyi bir film ama bir başyapıt deil :d.
peter pan hayranı olarak bu filmi izlemekten büyük keyif aldım.izlerken film sizi içine alıyor sanki.küçük oyuncular da muhteşem bi oyunculuk sergilemişler.keyif almanız dileğiyle...
Çok, çok dokunaklı bir film. İzlerken buruk sevinç yaşatıp, sonunda iki damla gözyaşıyla huzurunuzdan ayrılıyor. Oyunculuklar harikaydı, yaşına göre Freddie Highmore da harikulade oynamış. Son sahnesi taktire şayan.Müzikleri de çok güzel.10/9
İyi bir senaryo, iyi yönetmen, iyi müzikler. Ama bu filmi iyi film yapan oyunculuk. Bir defa bu filmin yıldızı Kate Winslet idi. Dul bir kadının rolüne öyle güzel bürünmüş ki çok inandırıcı geliyor. Ama 4/4lük bir film değil. Verilen puan 8.6 yeterli. Ama ben Kate Winslet için 9/10 veriyorum.
Film çok güzel. Zaten 1 oscar'ı(en iyi müzik) ve bunun dışında en iyi film dahil 6 dalda oscar adaylığı olması da güzel olduğunun bir kanıtı. Filmin senaryosu, müzikleri, görüntü yönetimi çok güzeldi. Kate Winslet'in performansını çok beğendim. Ve tabiki Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nda da oynayan Peter Pan rolündeki çocuk... Performansı izlenmeye değerdi.Jan A.P. Kaczmarek aldığı oscar'ı sonuna kadar hakediyor.