Kutsal Damacana 5: Zombi
1,1

ilknur serbest
ilknur serbest

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Şu anda sinemadayım, film hala bitmedi. Yorum yazmak için bitmesini bile bekleyemedim, dayanamadım. Şafak abi seni severiz de ne yaptın sen. Çok kötü çok. Kelimeler kifayetsiz.
Alikemal6669
Alikemal6669

18 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatımın en anlamsız en saçma en berbat filmiydi harcadığım paraya ve zamana yazık
Filmi çektiniz kardeşim hiç mi dönüp izlemediniz !
quick and quiet
quick and quiet

20 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Rezalet film, yaptık demek için yapılmış. 1 yıldız üzeri veren fetöcüdür.
Omer Ensarsoy
Omer Ensarsoy

17 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Kutsal damacana filmlerini çok seven biri olarak eleştiride bulunacam. Hayatımda izlediğim en kötü film. Konu yok, oyunculuk yok, espiri desen yok. Filmi yarıda bıraktım. Ara olunca sinemadan çıktım.

Bazı şeyler güzelikleriyle akıllarda kalmalı...
erhan t
erhan t

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu filmin konusu yok oyunu yok yazanı yok yok yok çok üzüldüm haksızlık ğa uğramış hissettik kendimizi neyini eleştireyim bir yapım yok param ve zamanım gitti ona yanarım insanları kandırmayın sayın şafak sezer
Mesutkarayel48
Mesutkarayel48

18 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir film olamaz kesinlikle gitmeyin.Dolandırılmışım gibi hissettim filmden çıkınca kendimi.Şafak sezer gibi bir komedyenin böyle bir film çekmesi çok kötü berbat içler acısı.Paranızı çöpe atmayın..
Zeynep Akgun
Zeynep Akgun

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Her seyin bir sonu varmis, bu da safak sezer’in son filmi olsun. Tek kelimeyle yazik… Izledigim en kotu filmdi, 30 dk dayanamadik
gülşen sevinç
gülşen sevinç

17 Ocak 2025 tarihinde eklendi
berbat rezalet bir film, konu yok, oyunculuk yok.
.2.yarıyı izlemedim bile. zamanıma ve parama yazık oldu.
Alihaniskenderr
Alihaniskenderr

20 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca ne izlediğimi anlamadım tek film diyebilirim. Boşuna para verip gitmeyin berbat olmuş
Erol nağış
Erol nağış

20 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmdir. Tamamen zaman kaybı.. Bunu çekip vizyona aktarırken Şafak Sezer'i veya diğerlerini kimsenin uyarmamasını anlayamıyorum. Keşke gerçek bir arkadaşı olsaymış da uyarsaymış kendisini... Oyunculuk vasatın altında, konular birbiri ile alakasız.. Böyle bir filmi vizyona sürmeleri insanlara hakaret...
Karaduman_gurkan
Karaduman_gurkan

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film berbat verdiğim parayı geçtim harcadigim zamana yazık gelmiş geçmiş en kötü şafak sezer filmi olmuş tek bir sahneye bile gulemedim sadece küfür duymak istiyorsanız gidebilirsiniz kendileri eğlenmek için film çekmişler parasını da bizlere ödetmek istiyorlar sanırım filmin yarısı olmadan salonun yarısi çıktı bir umutla sonunu bekledim ama husrandi kesinlikle gitmeyin ciddi pişmanlık
serhat turşucu
serhat turşucu

30 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hiçbir tebessüm bile etmeden çıktım filmden gerçekten çok kötüydü bu film bize pişmanlıktan ve zaman kaybından ayrıca maddi kayıptan başka hiçbir şey vermedi. 13+ diyor film için çok yanlış illa gidecekseniz en az 15 16 yaşında biri ile gidin şakalar çok absürt hiç güldürmedi ve cinsellik ile güldürmeyi karıştırmislar bence hiç beğenmedim bence artik komedi adi altında değil de zombi ile ilgili bir şey yapacaksaniz parayı ve kurguları çok daha iyi yapıp şu kadro ile çok komik ve ayrıca aksiyonlu bir film çekilebilirdi çok alakasız sahneler vardı filmin konusunu sorsanız cevap bile veremem o kadar anlamsız dı yakışmayan bir iş olmuş gitmenizi önermem
Halit TURŞUCU
Halit TURŞUCU

30 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin. Büyük bir hevefle çocuklarimizla gittiğimiz bu filmden bin pişman olup hiç zevk almadan hiç bir şey hissetmeden çıktık. Bu film bize pişmanlıktan ,zaman ve maddi kaybından başka hiçbirşey vermedi. PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORSANIZ GİTMEYİN !
Muge Tursucu
Muge Tursucu

30 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu kadar iğrenç bir film daha izlemedim. Komedi filmi diye gittik küfür filmi çıktı. İki cümleden biri küfür. Şafak Sezere hiç yakışmamış. Konu yok film yok makyaj iyi gerisi boş. Sakın gitmeyin paranıza zamanınıza yazık.
M Aslan 19
M Aslan 19

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Normalde yorum yazma alışkanlığımda değilim ancak o kadar berbat ki diğer insanların parasının boşa gitmesini istemediğim için üye olup yorum yapma ihtiyacında bulundum gidip bir yemek yemenizi tavsiye ediyorum böyle rezalet bir film olamaz zaman kaybı