ilknur serbest
19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Şu anda sinemadayım, film hala bitmedi. Yorum yazmak için bitmesini bile bekleyemedim, dayanamadım. Şafak abi seni severiz de ne yaptın sen. Çok kötü çok. Kelimeler kifayetsiz.
Kutsal damacana filmlerini çok seven biri olarak eleştiride bulunacam. Hayatımda izlediğim en kötü film. Konu yok, oyunculuk yok, espiri desen yok. Filmi yarıda bıraktım. Ara olunca sinemadan çıktım.
Bu filmin konusu yok oyunu yok yazanı yok yok yok çok üzüldüm haksızlık ğa uğramış hissettik kendimizi neyini eleştireyim bir yapım yok param ve zamanım gitti ona yanarım insanları kandırmayın sayın şafak sezer
Bu kadar kötü bir film olamaz kesinlikle gitmeyin.Dolandırılmışım gibi hissettim filmden çıkınca kendimi.Şafak sezer gibi bir komedyenin böyle bir film çekmesi çok kötü berbat içler acısı.Paranızı çöpe atmayın..
Hayatımda izlediğim en kötü filmdir. Tamamen zaman kaybı.. Bunu çekip vizyona aktarırken Şafak Sezer'i veya diğerlerini kimsenin uyarmamasını anlayamıyorum. Keşke gerçek bir arkadaşı olsaymış da uyarsaymış kendisini... Oyunculuk vasatın altında, konular birbiri ile alakasız.. Böyle bir filmi vizyona sürmeleri insanlara hakaret...
Film berbat verdiğim parayı geçtim harcadigim zamana yazık gelmiş geçmiş en kötü şafak sezer filmi olmuş tek bir sahneye bile gulemedim sadece küfür duymak istiyorsanız gidebilirsiniz kendileri eğlenmek için film çekmişler parasını da bizlere ödetmek istiyorlar sanırım filmin yarısı olmadan salonun yarısi çıktı bir umutla sonunu bekledim ama husrandi kesinlikle gitmeyin ciddi pişmanlık
Hiçbir tebessüm bile etmeden çıktım filmden gerçekten çok kötüydü bu film bize pişmanlıktan ve zaman kaybından ayrıca maddi kayıptan başka hiçbir şey vermedi. 13+ diyor film için çok yanlış illa gidecekseniz en az 15 16 yaşında biri ile gidin şakalar çok absürt hiç güldürmedi ve cinsellik ile güldürmeyi karıştırmislar bence hiç beğenmedim bence artik komedi adi altında değil de zombi ile ilgili bir şey yapacaksaniz parayı ve kurguları çok daha iyi yapıp şu kadro ile çok komik ve ayrıca aksiyonlu bir film çekilebilirdi çok alakasız sahneler vardı filmin konusunu sorsanız cevap bile veremem o kadar anlamsız dı yakışmayan bir iş olmuş gitmenizi önermem
Kesinlikle gitmeyin. Büyük bir hevefle çocuklarimizla gittiğimiz bu filmden bin pişman olup hiç zevk almadan hiç bir şey hissetmeden çıktık. Bu film bize pişmanlıktan ,zaman ve maddi kaybından başka hiçbirşey vermedi. PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORSANIZ GİTMEYİN !
Bu kadar iğrenç bir film daha izlemedim. Komedi filmi diye gittik küfür filmi çıktı. İki cümleden biri küfür. Şafak Sezere hiç yakışmamış. Konu yok film yok makyaj iyi gerisi boş. Sakın gitmeyin paranıza zamanınıza yazık.
Normalde yorum yazma alışkanlığımda değilim ancak o kadar berbat ki diğer insanların parasının boşa gitmesini istemediğim için üye olup yorum yapma ihtiyacında bulundum gidip bir yemek yemenizi tavsiye ediyorum böyle rezalet bir film olamaz zaman kaybı