Erdal ile Ece
    2,1
    Erdal ile Ece hakkında görüşlerin ?

Ebru Karaca
    Ebru Karaca

29 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Gerçekten sıkıcı bir filmdi başrolde oynayan hanımefendiyi de basarili bulamadım maalesef çok kötüydu
    Sinan Güler
    Sinan Güler

29 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    oyuncuları doğal bulmadım, replikleri öyle bir ezberlemişler ki düz düz okuyorlar sanki, konu "evliliklerdeki sorunlar" ama çok basit işlenmiş, sadece bolca konuşma/itiraz duyuyorsunuz, uzun ve tekrar eden cümleler, şahan tıpkı diğer filmlerindeki gibi seyirciyi çocuk yerine koyuyor, böyle konularda uzmanlarından fikirler alıp üzerinde çalışmak daha yerinde olurdu, basit bir film olmuş, komik değil
    Engin Tepecik
    Engin Tepecik

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Çok saçma film bence hiç beğenmedim sürükleyici değil kesinlikle diğer filmleriyle alakası yok çok sıkıcı):
    alper mortaş
    alper mortaş

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Çok kötü bir film, izlerken uykum geldi. Berbat ötesi bir film. Oynayan oyuncular (ş.g.) çok kötü bir performans göstermiş. Bu oyuncunun oynadığı en iyi rol dağ ayısı rolü ile recep ivedik tiplemeleriydi. Onun da zaten cılkını çıkarmıştı 500 adet serisini çekti sırf para uğruna. Artık sanat sanat için anlayışı hakim. Sırf çekilmek için çekilmiş bir film!
    Enes A
    Enes A

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Kötü bir film şahanın devri bitti artık recep ivedik bile saemiyor artik sinema sektörunde şahanın devri bitti artık
    Fatih Türköz
    Fatih Türköz

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Küfürbaz filmleri dışında bir iş beceremeyen biri bomboş bir film olmuş film yapmak için film yapmış parasız kalmış demek ki ancak Recep İvedik ayısı karakteri olmadan tutmuyor
    Yiğit
    Yiğit

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Gerçekten berbattı diğer filmleri gibi zaman öldürmek isterken kendinize yazık etmeyin boş bir film gişesini gördüğümden beri beni bir gülme aldı 😁
    EMRAH BAZ
    EMRAH BAZ

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Çok kötü berbattı Şahan gitmeyin sakin paranıza yazık hırsızlık resme paramı geri verinyazik günah ayiptir
    semih soy
    semih soy

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    celal ile ceren gibi asla olamaz üzgünüm begenmedim. celal ile ceren gibi asla olamaz üzgünüm begenmedim.
    Ali Kılıç
    Ali Kılıç

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Çok kötü izlemeye deyemez şahan bey boş film yapmış saçma sapan film hiç bir komedisi yok gülüncek bir yer yok
    Haloocan57
    Haloocan57

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı hiç beğenmedim klasik replikler futbol yorumculuğu yapacağına biraz mesleğine önem versin
    ÖmerNS
    ÖmerNS

27 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Sırf bu yorumu yazmak için siteye üye oldum. Arkadaşlar film berbat. Sırf çekmiş olalım diye çekmişler. Diyaloglar aynı şeyi tekrarlıyorlar ve bomboş. 4 kişi gittik filme inanın birçok kez birbirimize bakıp bitse artık dedik. Koskoca filmde sadece 3-4 basit olay yaşanıyor.
    Bu yorumu yazdım çünkü bizim paramız çöp oldu sizin ki olmasın
    03_kutuk_filmci
    03_kutuk_filmci

26 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Açık ara aylardır sinemada en çok güldüğüm filmdi fakat yorum yapmaktan çok zorlandım bu nasıl site böyle
    Erdal Gültekin
    Erdal Gültekin

26 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Film çok akıcı ve komik olmuş. Celal ile ceren gibi bir başarı yakalar mı bilmem ama gayet güzel bir film olmuş. Aşağıda 1 yıldız veren yorumları gördüm. Hepsi aynı açıklamayı kopyala yapıştırdır yapmış. Karalama kampanyası olduğu çok açık.
    Şölen Kahramanoğlu
    Şölen Kahramanoğlu

25 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Bomboş bir film, kafa dağıtmak için bile izlenemez. 👎 İzlemeyin, izlettirmeyin. Zaman kaybı.......