3310'dan Tüm Birimlere
3,2

Mert H
Mert H

12 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Gaffur Okan'ı anlatmaya çalışan ancak izleyiciye aktarmakta başarısız olan bir film. Kurgusu ve oyunculukları daha iyi olsaydı izlenebilirdi.
Fatih Kızılkaya
Fatih Kızılkaya

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ömrümde gördüğüm ve dahi görebileceğim EN BERBAT şeydi film dahi değildi.
TikTok videosu çekenler bundan çok çok daha başarılı...
Ne kadrosu, ne kurgusu, ne senaryosu, ne müziği, ne çekim tekniği ne konuşmaları ne konusu ASLA ama ASLA bahsi geçen Şehir Emniyet müdürünün zerresini yansıtmıyor. Kesinlikle anlamsız bomboş birşeyler yapmışlar.
İzlemek için davet eden arkadaşımla büyük hayaller kurup gitmiştik ama davet eden arkadaş çok mahcup oldu bu hayal kırıklığı karşısında.
Yazıklar olsun...
uğurcan demir (destroy)
uğurcan demir (destroy)

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
hiç beklediğim gibi değildi çekim olsun senaryo olsun çok kötüydü. flash tv filmlerinden farkı yoktu oyunculukların. emeklerine sağlık ama bütçe yoksa çekmeyin. görsel efektler gözlerimi kanattı.
Bahar Bilişim
Bahar Bilişim

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda daha kötü filmi bırakın herhangi birşey video bile izlememiştim sağolsun berbat yapmışlar hiç tavsiye etmiyorum.
Sena Nur Daban
Sena Nur Daban

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film için iyi yorum yapanları anlamış değilim sanırım kaliteden hiç anlamıyorlar Samanyolu filmleri gibiydi. Oyunculuk sıfır senaryo sıfır çekim kalitesi sıfır. Bu filmli izlerken izlediğim her an için utanç duydum. Yani diyebilecek başka birşey bulamıyorum. 冷濫
Azad Beran
Azad Beran

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Oyuncuların çoğunun oyunculuk eğitimi yok, filmde post siyasal sansürler var. Hibe ile ısmarlama olunca bu kadar oluyormuş heralde. Ben Diyarbakır’lıyım kişinin ve meselenin böyle çarpıtılmasını geçtim bir şehir böyle tanıtılmamalı. Tam bir hayal kırıklığı açıkçası.
Esma Canbakış
Esma Canbakış

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Daha kötü çok az film izledim gerçekten fazlasıyla amatördü .Oyuncuların asla oyunculuk eğitimi yok dialoglar zayıf.Ayrıca gerçeklikten de uzak olduğunu düşünüyorum hangi polis memuru amirinin yanında öyle davranır…Eleştirilecek çok fazla noktası var