Film çok etkileyiciydi.Kesinlikle izlenmeli!! Yönetmen Diyarbakır kültürünü tarihi yerlerini insanını sanatsal görüntülerle yansıtmış. Konusuda çok güzeldi. Çok duygulandım.Film müziği çok hoşuma gitti.Oyunculuklar harikaydı . Aksiyon sahneleri azdı.Daha fazla aksiyon olabilirdi.Oyuncu Hülya Diken keskin nişancı kesinlikle favorim!! bir kadına bukadarmı yakışır bu rol. Herkese izlemesini tavsiye ederim benden tam puan aldı izlerkende hiç sıkılmadım sürükleyici bir film olmuş ve filmin 2.serisi mutlaka gelmeli.
Ömrümde gördüğüm ve dahi görebileceğim EN BERBAT şeydi film dahi değildi. TikTok videosu çekenler bundan çok çok daha başarılı... Ne kadrosu, ne kurgusu, ne senaryosu, ne müziği, ne çekim tekniği ne konuşmaları ne konusu ASLA ama ASLA bahsi geçen Şehir Emniyet müdürünün zerresini yansıtmıyor. Kesinlikle anlamsız bomboş birşeyler yapmışlar. İzlemek için davet eden arkadaşımla büyük hayaller kurup gitmiştik ama davet eden arkadaş çok mahcup oldu bu hayal kırıklığı karşısında. Yazıklar olsun...
hiç beklediğim gibi değildi çekim olsun senaryo olsun çok kötüydü. flash tv filmlerinden farkı yoktu oyunculukların. emeklerine sağlık ama bütçe yoksa çekmeyin. görsel efektler gözlerimi kanattı.